HighTechNL studiereis naar IFFA

IFFAOp 10 mei a.s. organiseert HighTechNL een eendaagse studiereis “High-tech meets AgriFood” naar de IFFA in Frankfurt, de internationale vakbeurs voor de vleesverwerkende industrie. Net als GMV is HighTechNL ook een van de participerende brancheverenigingen in het door FME geïnitieerde Cluster Agri & Food. Gezamenlijk is dan ook een bezoekprogramma samengesteld om bedrijven uit de HighTech-sector met interesse voor AgriFoodTech kennis te laten maken met de stand der techniek, werkwijzen en gewoontes in de machinebouw.

Belangrijkste aanleiding is de crossover High Tech to Feed the World (HT2FtW). In dit programm dat gedragen wordt door 4 topsectoren, HTSM, Agri & Food, Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en ICT, is specifiek aandacht om de werelden van hightech en agrifood met elkaar te verbinden.

Tijdens de busreis wordt o.a. door FME & GMV een inleidende presentatie gegeven. Op de beurs wacht er een ontvangst door een aantal specialisten uit de machinebouw voor de vleesverwerkende industrie. Het zal een inspannende maar vooral leerzame dag worden, laat in de avond zal de groep weer terug in Nederland zijn.

Meer info over het programma en aanmelden? Dit kan via de website van HighTechNL.

Meer uit agenda

Agenda

16-05-2024

Metro City Kitchen, Jaarbeursplein Utrecht

Ontbijtbijeenkomst World Expo 2025: alternatieve eiwitten en gezonde voeding

Bent u geïnteresseerd in handel, innovatie of kennisuitwisseling met Japan? Kom dan naar de informatieve bijeenkomst op donderdag 16 mei van 8.30 - 11.00 uur in Utrecht. De bijeenkomst vindt plaats bij Metro City Kitchen, Jaarbeursplein Utrecht. Tijdens de bijeenkomst worden onder andere de resultaten van de marktstudie in Japan op de thema’s alternatieve eiwitten en gezonde voeding gepresenteerd.

Lees verder
Agenda

15-05-2024

16-05-2024

Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

Food Tech Event 2024

Op 15 en 16 mei vindt het Food Tech Event plaats in de Brabantballen, 's-Hertogenbosch. Dé vakbeurs waar je de nieuwste technieken, innovaties en technologische ontwikkelingen voor voedselproductie en verwerking ontdekt.

Lees verder