GMV werkgroep sessie: ‘verbindt de keten’ 

02-02-2021

Digitaal - via Teams

Vanuit onze nieuwe missie: ‘gezond, lekker en duurzaam geproduceerd voedsel voor alle mensen en dieren’ en onze drie strategische pijlers start GMV met kleinschalige inhoudelijke werkgroep sessies. Deze online sessies zijn speciaal voor experts van GMV-leden en zijn bedoelt om de benodigde acties op sector (collectief) niveau verder te definiëren en tegelijkertijd onze leden te inspireren met inzichten van branchegenoten gericht op relevante thema’s. ‘Verbindt de keten’ is één van de topics.

De uitdagingen die op ons af komen richting een gezond, lekker en duurzaam geproduceerd voedselsysteem zijn complex. Nieuwe ontwikkelingen rondom digitalisering vragen om kennisdeling en onderlinge samenwerking. Maar waar beginnen we? En vooral wie hebben we als machinebouwers nodig voor het smeden van coalities om stappen vooruit te kunnen zetten?

Speciaal voor managers van GMV-leden met een extern / ketenbreed blikveld, affiniteit en/of netwerk

Doe digitaal mee van 16.30 tot 18.00uur en meld je/ een collega nu aan!

Meer uit agenda

Agenda

15-05-2024

16-05-2024

Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

Food Tech Event 2024

Lees verder
Agenda

28-10-2021

30-10-2021

Addis Ababa, Ethiopia

African Livestock Exhibition & Congress (ALEC)

De ALEC wordt voor de zesde keer gehouden in Addis Abeba en heeft als doel de verschillende hiaten in de vee-waardeketen te overbruggen, door talrijke bezoekers en exposanten van over de hele wereld aan te trekken om zaken te doen in Ethiopië en in de omliggende landen. De ALEC in Addis is een belangrijke gebeurtenis voor de ontwikkeling van de veesector in Oost-Afrika en in Ethiopië, het land met de grootste veestapel van Afrika. Ben jij actief in de zuivel industrie en is Ethiopië een interessante markt?

Lees verder