Webinar: (Food safe) 3D Printing

11-11-2020

Digitaal - via Teams

Een leeg magazijn? Een machine volledig 3D geprint? Is dit toekomstmuziek of toch niet? Sinds de uitbraak van de COVID-19 pandemie staat reshoring hoger op de agenda. Lokale productie zorgt voor minder afhankelijkheid van lange internationale supply chains. Daarnaast spelen snelheid, flexibiliteit en klant specifieke en op maat gemaakte oplossingen een steeds belangrijke rol binnen de Agri & Food machinebouw.

Welke kansen en mogelijkheden biedt de 3D- printtechnologie daarin om meerwaarde te creëren en snel te kunnen schakelen en innoveren? Op 11 november as van 13.00 tot 14.30 uur organiseert GMV een inhoudelijk webinar voor Agri & Food machinebouwers (GMV-leden) over 3D-printen met Erik van der Garde van Oceanz (CEO) als gastspreker. Oceanz is specialist en marktleider op het gebied van Additive Manufacturing in Nederland en actief in zowel de Food-Tech als andere industrieën zoals de medische sector.

Verwacht inhoudelijke informatie en inspiratie en mogelijkheid voor vragen en interactie. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt deze opzet van deze meeting verder vormgegeven.

Meld je nu aan!

 

 

 

 

Meer uit agenda

Beter, efficiënter en vooral ook slimmer produceren. Digitalisering biedt veel voordelen voor Agri & Food machinebouwers om nieuwe verdienmodellen op te zetten, vernieuwde servicemodellen te introduceren én innovatieve producten te ontwikkelen. Hoe maak je digitalisering mogelijk binnen je bedrijf en wat zijn de risico's waar je op moet letten? GMV organiseert een kleinschalige roundtable bij WP Haton

Lees verder

Vitale en blije medewerkers vormen de kern van je organisatie en zijn een belangrijke ambassadeur om anderen tot jouw organisatie en de sector aan te trekken. Ben jij wel mensgericht genoeg? Sytze Westerhof Managing Director bij VDL Packaging en Frank Geerdink CEO bij Dutch Thermal Engineering (GMV-leden) delen hun aanpak en filosofie en vertellen wat de aandacht naar persoonlijke behoeften, doelstellingen en gedragingen van medewerkers hun organisaties heeft opgeleverd.

Lees verder
Agenda

22-04-2021

Online

Nederland Maakt: circulariteit

De wereld verandert en er is steeds meer oog voor duurzaamheid en circulariteit. Tijdens de tweede online editie van Nederland Maakt, hét ketenevent voor ondernemers in de maakindustrie, staat het thema circulariteit centraal. Wat komt er op ons af op het gebied van wet- en regelgeving? En wat kan je concreet doen op het gebied van circulair ontwerpen? Meld je nu aan voor dit gratis webinar

Lees verder