Webinar: (Food safe) 3D Printing

11-11-2020

Digitaal - via Teams

Een leeg magazijn? Een machine volledig 3D geprint? Is dit toekomstmuziek of toch niet? Sinds de uitbraak van de COVID-19 pandemie staat reshoring hoger op de agenda. Lokale productie zorgt voor minder afhankelijkheid van lange internationale supply chains. Daarnaast spelen snelheid, flexibiliteit en klant specifieke en op maat gemaakte oplossingen een steeds belangrijke rol binnen de Agri & Food machinebouw.

Welke kansen en mogelijkheden biedt de 3D- printtechnologie daarin om meerwaarde te creëren en snel te kunnen schakelen en innoveren? Op 11 november as van 13.00 tot 14.30 uur organiseert GMV een inhoudelijk webinar voor Agri & Food machinebouwers (GMV-leden) over 3D-printen met Erik van der Garde van Oceanz (CEO) als gastspreker. Oceanz is specialist en marktleider op het gebied van Additive Manufacturing in Nederland en actief in zowel de Food-Tech als andere industrieën zoals de medische sector.

Verwacht inhoudelijke informatie en inspiratie en mogelijkheid voor vragen en interactie. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt deze opzet van deze meeting verder vormgegeven.

Meld je nu aan!

 

 

 

 

Meer uit agenda

Agenda

16-05-2024

Metro City Kitchen, Jaarbeursplein Utrecht

Ontbijtbijeenkomst World Expo 2025: alternatieve eiwitten en gezonde voeding

Bent u geïnteresseerd in handel, innovatie of kennisuitwisseling met Japan? Kom dan naar de informatieve bijeenkomst op donderdag 16 mei van 8.30 - 11.00 uur in Utrecht. De bijeenkomst vindt plaats bij Metro City Kitchen, Jaarbeursplein Utrecht. Tijdens de bijeenkomst worden onder andere de resultaten van de marktstudie in Japan op de thema’s alternatieve eiwitten en gezonde voeding gepresenteerd.

Lees verder
Agenda

15-05-2024

16-05-2024

Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

Food Tech Event 2024

Op 15 en 16 mei vindt het Food Tech Event plaats in de Brabantballen, 's-Hertogenbosch. Dé vakbeurs waar je de nieuwste technieken, innovaties en technologische ontwikkelingen voor voedselproductie en verwerking ontdekt.

Lees verder