Webinar: (Food safe) 3D Printing

11-11-2020

Digitaal - via Teams

Een leeg magazijn? Een machine volledig 3D geprint? Is dit toekomstmuziek of toch niet? Sinds de uitbraak van de COVID-19 pandemie staat reshoring hoger op de agenda. Lokale productie zorgt voor minder afhankelijkheid van lange internationale supply chains. Daarnaast spelen snelheid, flexibiliteit en klant specifieke en op maat gemaakte oplossingen een steeds belangrijke rol binnen de Agri & Food machinebouw.

Welke kansen en mogelijkheden biedt de 3D- printtechnologie daarin om meerwaarde te creëren en snel te kunnen schakelen en innoveren? Op 11 november as van 13.00 tot 14.30 uur organiseert GMV een inhoudelijk webinar voor Agri & Food machinebouwers (GMV-leden) over 3D-printen met Erik van der Garde van Oceanz (CEO) als gastspreker. Oceanz is specialist en marktleider op het gebied van Additive Manufacturing in Nederland en actief in zowel de Food-Tech als andere industrieën zoals de medische sector.

Verwacht inhoudelijke informatie en inspiratie en mogelijkheid voor vragen en interactie. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt deze opzet van deze meeting verder vormgegeven.

Meld je nu aan!

 

 

 

 

Meer uit agenda

Agenda

11-06-2021

-

Algemene Ledenvergadering

Save the date! Elk jaar vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats van de GMV. Het thema en de opzet van dit jaar zal later bekend worden gemaakt.

Lees verder
Agenda

20-01-2020

Online

Nederland Maakt online

Versnelde en verregaande digitalisering kan een oplossing bieden voor snel en gericht herstel na de crisis en zelfs al tijdens de crisis verlichting en richting geven. Is dit het juiste moment om door te pakken? Vorig jaar vond de eerste editie van Nederland Maakt plaats, hét ketenevent voor ondernemers in de maakindustrie. In navolging van het succes van de eerste editie organiseert NEVAT in samenwerking met een aantal branchepartners (FEDET, VNMI, FME en GMV) een online sessie in aanloop naar een live editie in 2021.

Lees verder

Welke (nieuwe-) technologie is er beschikbaar en welke combinaties kunnen er worden gemaakt voor een dubbele inzetbaarheid van de technologie, waardoor investeringen zich makkelijker terugverdienen? In dit webinar georganiseerd door Taskforce Toekomstbestendige stallen wordt er kort ingegaan op verschillende lopende initiatieven, delen boeren hun ervaring en perspectief en zullen een aantal technologiebedrijven iets vertellen over hun oplossingen. Daarna is er ruimte voor interactie waarin de zoektocht van slimme combinaties van technologie, bijvoorbeeld in combinatie met beheersing van het stalklimaat, wordt ingezet

Lees verder