Webinar: (Food safe) 3D Printing

11-11-2020

Digitaal - via Teams

Een leeg magazijn? Een machine volledig 3D geprint? Is dit toekomstmuziek of toch niet? Sinds de uitbraak van de COVID-19 pandemie staat reshoring hoger op de agenda. Lokale productie zorgt voor minder afhankelijkheid van lange internationale supply chains. Daarnaast spelen snelheid, flexibiliteit en klant specifieke en op maat gemaakte oplossingen een steeds belangrijke rol binnen de Agri & Food machinebouw.

Welke kansen en mogelijkheden biedt de 3D- printtechnologie daarin om meerwaarde te creëren en snel te kunnen schakelen en innoveren? Op 11 november as van 13.00 tot 14.30 uur organiseert GMV een inhoudelijk webinar voor Agri & Food machinebouwers (GMV-leden) over 3D-printen met Erik van der Garde van Oceanz (CEO) als gastspreker. Oceanz is specialist en marktleider op het gebied van Additive Manufacturing in Nederland en actief in zowel de Food-Tech als andere industrieën zoals de medische sector.

Verwacht inhoudelijke informatie en inspiratie en mogelijkheid voor vragen en interactie. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt deze opzet van deze meeting verder vormgegeven.

Meld je nu aan!

 

 

 

 

Meer uit agenda

Agenda

28-10-2021

30-10-2021

Addis Ababa, Ethiopia

African Livestock Exhibition & Congress (ALEC)

De ALEC wordt voor de zesde keer gehouden in Addis Abeba en heeft als doel de verschillende hiaten in de vee-waardeketen te overbruggen, door talrijke bezoekers en exposanten van over de hele wereld aan te trekken om zaken te doen in Ethiopië en in de omliggende landen. De ALEC in Addis is een belangrijke gebeurtenis voor de ontwikkeling van de veesector in Oost-Afrika en in Ethiopië, het land met de grootste veestapel van Afrika. Ben jij actief in de zuivel industrie en is Ethiopië een interessante markt?

Lees verder
Agenda

29-09-2021

QING - Westervoortsedijk 73 LB3 Arnhem

Ketensamenwerking in de voedselverwerkende industrie

De variëteit in voedselproductie neemt alleen maar toe. High-Mix Low-Volume (HMLV) productie in combinatie met het zo efficiënt mogelijk omgaan met grondstoffen en kwaliteitsbeheer zorgt voor een toenemende complexiteit in de voedselindustrie. Hoe creëren we passende beschikbare oplossingen om aan de toekomstige voedselvraag te kunnen voldoen? Dit vraagt om ontwikkeling en samenwerking met de klant en verbinding met de rest van de keten. GMV organiseert een inspiratiesessie met en bij QING. Klaas Fuite van de innovatieve bakkerij Fuite deelt zijn aanpak.

Lees verder
Agenda

12-07-2021

Online

Food webinar: kansen in de VS

Een informatief webinar over marktkansen in de voedingssector in de VS in het algemeen en Ohio in het bijzonder, inclusief B2B-matchmakingmogelijkheden met kopers en distributeurs.

Lees verder