GMV-themabijeenkomst MBO-onderwijs & Perslucht en stikstof in de levensmiddelenindustrie

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de GMV-themabijeenkomst MBO-onderwijs & Perslucht en stikstof in de levensmiddelenindustrie op 24 mei bij het Clusius College, Drechterwaard 10 in Alkmaar.

Perslucht is een ingrediënt in het voedingsproces. De FDA & BRC hanteren strenge normen voor de kwaliteit van proces en product. Tijdens de bijeenkomst worden 3 presentaties verzorgd. FME zal de norm- en wetgeving behandelen. BEKO TECHNOLOGIES geeft aan hoe perslucht binnen een HACCP procedure kan worden verwerkt tot food grade proceslucht. Aansluitend zal PARKER DOMNICK HUNTER de toepassing van perslucht en stikstof bij direct (high risk) contact met levensmiddelen uitleggen.

De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel waarbij ook de Oezbeekse delegatie aanwezig is, die van 23 t/m 27 mei diverse GMV-leden, overheid en universiteiten bezoekt.

Programma

14:00 uur Ontvangst
14:30 uur Opening door Clusius College
14:45 uur Normen en wetgeving door FME
15:15 uur Van perslucht tot food grade proceslucht door BEKO TECHNOLOGIES
16:00 uur Pauze
16:15 uur Toepassing van perslucht en stikstof door PARKER DOMNICK HUNTER
17:00 uur Netwerkborrel
18:00 uur Afsluiting

Je kunt je hier direct aanmelden.

Collega’s en collega-bedrijven zijn van harte welkom.

Meer uit agenda

Agenda

16-05-2024

Metro City Kitchen, Jaarbeursplein Utrecht

Ontbijtbijeenkomst World Expo 2025: alternatieve eiwitten en gezonde voeding

Bent u geïnteresseerd in handel, innovatie of kennisuitwisseling met Japan? Kom dan naar de informatieve bijeenkomst op donderdag 16 mei van 8.30 - 11.00 uur in Utrecht. De bijeenkomst vindt plaats bij Metro City Kitchen, Jaarbeursplein Utrecht. Tijdens de bijeenkomst worden onder andere de resultaten van de marktstudie in Japan op de thema’s alternatieve eiwitten en gezonde voeding gepresenteerd.

Lees verder
Agenda

15-05-2024

16-05-2024

Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

Food Tech Event 2024

Op 15 en 16 mei vindt het Food Tech Event plaats in de Brabantballen, 's-Hertogenbosch. Dé vakbeurs waar je de nieuwste technieken, innovaties en technologische ontwikkelingen voor voedselproductie en verwerking ontdekt.

Lees verder