Waar zou je als ondernemer in de foodprocessing industrie wakker van moeten liggen?
En waar zou je nu al mee bezig moeten zijn en morgen mee dienen te starten?
Op donderdag 24 november zullen de antwoorden op deze vragen aanbod komen tijdens de GMV themamiddag bij Royal Duyvis Wiener in Koog aan de Zaan.
Deze vragen vloeien voort uit het dynamisch speelveld waarin ondernemers in de foodprocessing industrie zich bevinden en waarin (nieuwe) kansen zich steeds voordoen en bedreigingen constant op de loer liggen. Kees de Gooijer, Chief Inspiration Officer (CIO) TKI Agri & Food, zal aan de hand van zijn kennis en ervaring zijn antwoorden die middag met jullie delen. Daarnaast is er ruimte voor discussie en zijn we ook benieuwd naar jullie persoonlijke ervaringen en uitdagingen op dit moment.
Voorafgaand hieraan staat de Algemene Ledenvergadering op de agenda en is er de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de wereld van cacao verwerking en chocolade productie. Royal Duvyis Wiener is een toonaangevende speler die onder andere machines voor het vermalen, persen, verpoederen en stabiliseren van cacao, evenals procesmachines en installaties voor de productie van chocolade levert.
Programma
12.30 uur Ontvangst met koffie, thee en kleine versnapering
13.00 uur Besloten Ledenvergadering
14.00 uur Rondleiding
15.30 uur Presentatie Kees de Gooijer – TKI Agri & Food
16.00 uur Discussie
16.30 uur Borrel
Klik hier om je aan te melden.
We hopen je 24 november te mogen verwelkomen!
De ALEC wordt voor de zesde keer gehouden in Addis Abeba en heeft als doel de verschillende hiaten in de vee-waardeketen te overbruggen, door talrijke bezoekers en exposanten van over de hele wereld aan te trekken om zaken te doen in Ethiopië en in de omliggende landen. De ALEC in Addis is een belangrijke gebeurtenis voor de ontwikkeling van de veesector in Oost-Afrika en in Ethiopië, het land met de grootste veestapel van Afrika. Ben jij actief in de zuivel industrie en is Ethiopië een interessante markt?
Lees verderDe variëteit in voedselproductie neemt alleen maar toe. High-Mix Low-Volume (HMLV) productie in combinatie met het zo efficiënt mogelijk omgaan met grondstoffen en kwaliteitsbeheer zorgt voor een toenemende complexiteit in de voedselindustrie. Hoe creëren we passende beschikbare oplossingen om aan de toekomstige voedselvraag te kunnen voldoen? Dit vraagt om ontwikkeling en samenwerking met de klant en verbinding met de rest van de keten. GMV organiseert een inspiratiesessie met en bij QING. Klaas Fuite van de innovatieve bakkerij Fuite deelt zijn aanpak.
Lees verderEen informatief webinar over marktkansen in de voedingssector in de VS in het algemeen en Ohio in het bijzonder, inclusief B2B-matchmakingmogelijkheden met kopers en distributeurs.
Lees verder