50-jaar GMV jubileum event

12-09-2019

‘Fit for the Future’

1969: het jaar dat het eerste kunsthart werd geïmplanteerd en dat de Boeing 747 zijn eerste testvlucht maakte maar ook het jaar dat de belangen van fabrieken van machines voor de voedings- en genotmiddelenindustrie werden verenigd onder de naam GMV.

Deze mijlpaal is reden voor feest! GMV nodigt haar leden en relaties uit om dit samen te vieren op donderdag 12 september in Delft. Naast een feestelijk middag- en avondprogramma wordt ook een inhoudelijk programma vormgegeven om de sector klaar te stomen voor de aankomende 50 jaar.

Het programma volgt maar aanmelden kan vanaf nu!

Om dit event mogelijk te maken hanteren wij de volgende toegangsfee:
– Voor GMV-leden en genodigden: gratis
– Voor andere stakeholders: €50

Heb jij als GMV-lid belangrijke relaties die dit feestje niet mogen missen? Laat het ons dan weten dan ontvangen ze een persoonlijke uitnodiging namens GMV.

Meer uit agenda

Agenda

07-05-2019

Kiremko, Montfoort

Innovation Tuesday: Delen = Vermenigvuldigen

Hoe haal je kennis op bij medewerkers binnen je organisatie en sla je deze informatie effectief op? GMV-lid Kiremko gaat graag met andere branche collega's in gesprek over hoe je kennis tussen de oude en jonge generatie zo goed mogelijk deelt en toepast binnen jouw organisatie.

Lees verder
Agenda

02-04-2019

Hannover Messe, Duitsland

Think Tank Innovation Hackathon

FME organiseert op 2 april as een innovatie hackathon tijdens de Hannover Messe. De thema's van de challenges zijn: oogsten & sorteren van fruit in de boomgaard en automatisering in de (koude) opslag in de Agri & Food sector. Aan het einde van de middag zijn de pitches. Kom je ook?

Lees verder
Agenda

06-06-2019

After GES AgriFood party

In vervolg op de Global Entrepreneurship Summit van 4 en 5 juni organiseert FME Cluster Agri & Food met partners een afterparty om de resultaten van deze twee dagen te oogsten en verder te brengen.

Lees verder