50-jaar GMV jubileum event

12-09-2019

‘Fit for the Future’

1969: het jaar dat het eerste kunsthart werd geïmplanteerd en dat de Boeing 747 zijn eerste testvlucht maakte maar ook het jaar dat de belangen van fabrieken van machines voor de voedings- en genotmiddelenindustrie werden verenigd onder de naam GMV.

Deze mijlpaal is reden voor feest! GMV nodigt haar leden en relaties uit om dit samen te vieren op donderdag 12 september bij RoboHouse in Delft. Naast een feestelijk middag- en avondprogramma wordt ook een inhoudelijk programma vormgegeven om de sector klaar te stomen voor de aankomende 50 jaar…

Wij trappen om 14.30 uur af met een plenaire keynote en daaropvolgend interactieve workshops. Alvast een tipje van de sluier: hogeschool InHolland verzorgt een workshop (proces) technologie van de toekomst: ‘samenwerken aan open innovatie’. Daarna is het tijd om te netwerken onder het genot van een feestelijk hapje en drankje.

De rest van het programma volgt maar aanmelden kan vanaf nu!

Om dit event mogelijk te maken hanteren wij de volgende toegangsfee:
– Voor GMV-leden en genodigden: gratis
– Voor andere stakeholders: €50

Heb jij als GMV-lid belangrijke relaties die dit feestje niet mogen missen? Laat het ons dan weten dan ontvangen ze een persoonlijke uitnodiging namens GMV.

Meer uit agenda

Agenda

06-12-2019

08-12-2019

Casablanca - Marokko

Handelsmissie SIEMA/FoodExpo 2019 Marokko

Van 6 – 8 december 2019 wordt de internationale beurs voor leveranciers en exporteurs van de voedings- en verpakkingsindustrie SIEMA/FoodExpo (www.siemamaroc.com) in Casablanca (Marokko) gehouden. De ontwikkelingen van de Marokkaanse voedings- en verpakkingsindustrie bieden Nederlandse leveranciers van machines voor deze industrietak interessante mogelijkheden.

Lees verder
Agenda

10-06-2019

12-06-2019

Washington, DC

Select USA Investment Summit

The SelectUSA Investment Summit is een toonaangevend event op het gebied van buitenlandse investeringen wat plaatsvindt in Washington. De Amerikaanse ambassade in Nederland leidt een delegatie van Nederlandse bedrijven tijdens dit event.

Lees verder
Agenda

14-05-2019

Akoestikum Nieuwe Kazernelaan 4, Ede

Nederlands-Duitse showcase event 

Ben jij benieuwd naar mogelijke samenwerkingskansen met Duitsland rondom industrie 4.0 en de toepassing daarvan in de agrifoodsector? Kom dan naar het showcase event op 14 mei a.s. met de focus op logistiek en verpakkingen georganiseerd door Duitse en Nederlandse organisaties

Lees verder