GMV Empowersessie ‘People Management’

21-10-2021

VDL, Langendijk 10, Eindhoven

Het tekort aan technisch personeel is een belangrijke uitdaging binnen de Agri & Food machinebouw. Hoe zorgen we voor een sector waarin mensen met plezier en trots werken en anderen tot de sector weten aan te trekken? Vitale en blije medewerkers vormen de kern van je organisatie en zijn een belangrijke ambassadeur om anderen tot jouw organisatie en onze sector aan te trekken. Ben jij wel mensgericht genoeg?

Sytze Westerhof Managing Director bij VDL Packaging en Frank Geerdink CEO bij Dutch Thermal Engineering (DTE) (GMV-leden) delen hun aanpak en filosofie op donderdagmiddag 21 oktober en vertellen wat de aandacht naar persoonlijke behoeften, doelstellingen en gedragingen van medewerkers hun organisaties heeft opgeleverd.

Dutch Thermal Engineering is als technisch georiënteerd bedrijf steeds meer gaan focussen op de mens, omdat technisch personeel steeds schaarser wordt’, aldus Frank Geerdink, CEO. DTE is gestart met een empowering traject voor het middenkader onder leiding van een register psycholoog wat uiterst waardevol bleek te zijn. Binnen Dutch Thermal Engineering is het personeelstevredenheidsgetal gegroeid van 6.8 (2019) naar 7.9 (2020).

Ben je benieuwd naar deze verhalen? En ga je graag met branchegenoten in gesprek over gewaardeerd werkgeverschap? Samen kunnen we de GMV-actie-agenda over gewaardeerd werkgeverschap verder vormgeven. Mis ook niet de rondleiding door het Experience Centre van het hoofdkantoor van VDL.

Tijdstip
13.00 – 17.00 uur

Concept programma

  • Opening GMV
  • Presentatie Frank Geerdink en Sytze Westerhof
  • Discussie naar aanleiding van presentaties
  • Rondleiding Experience Centre

Deze interactieve sessie is speciaal voor het c-management niveau van GMV-leden. Maximaal 15 personen kunnen deelnemen (vol=vol). Er wordt met de geldende coronamaatregelen rekening gehouden.

Meld je nu aan!

Meer uit agenda

Agenda

15-05-2024

16-05-2024

Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

Food Tech Event 2024

Lees verder
Agenda

28-10-2021

30-10-2021

Addis Ababa, Ethiopia

African Livestock Exhibition & Congress (ALEC)

De ALEC wordt voor de zesde keer gehouden in Addis Abeba en heeft als doel de verschillende hiaten in de vee-waardeketen te overbruggen, door talrijke bezoekers en exposanten van over de hele wereld aan te trekken om zaken te doen in Ethiopië en in de omliggende landen. De ALEC in Addis is een belangrijke gebeurtenis voor de ontwikkeling van de veesector in Oost-Afrika en in Ethiopië, het land met de grootste veestapel van Afrika. Ben jij actief in de zuivel industrie en is Ethiopië een interessante markt?

Lees verder