Food Valley Expo 2015: twee dagen vol innovatie

Expo{79a1d8301988f39a8c3c8f67223bbd83ba5671ad737bd97a5fd6a78f8aad5391}20beeld{79a1d8301988f39a8c3c8f67223bbd83ba5671ad737bd97a5fd6a78f8aad5391}202015

City farming, innovatieve ingrediënten en high tech oplossingen. Vooraanstaande wetenschappers uit het bedrijfsleven en onderzoeksinstellingen aan het woord over de meest recente ontwikkelingen in agri en food. Een beursvloer vol innovatieve ondernemers en een trotse winnaar van de Food Valley Award. Dat is Food Valley Expo 2015. Twee dagen om nieuwe zakenpartners te ontmoeten en om kennis op te doen. Wageningen Campus, 12 en 13 oktober 2015.

Het programma is breed. Voor iedereen die in innovatie is geïnteresseerd, valt er wat te beleven. Op 12 oktober staan wetenschappelijke ontwikkelingen die nieuwe kansen bieden voor het bedrijfsleven, centraal. Onderwerpen zijn zoutreductie, darmgezondheid, plantenstoffen en high tech in food. Sprekers van onder andere Unilever, DSM, Rijk Zwaan en TU/e.

Op 13 oktober vindt de jaarlijkse conferentie plaats met als sprekers Constantijn van Oranje-Nassau, Start Up Delta, Arjen van Tunen, KeyGene en Gus van der Felz, City Farming Philips Horticulture, en Roelof Joosten, FrieslandCampina. De jury maakt de winnaar  van de Food Valley Award 2015 bekend. In het Holland Food Valley House vindt een tasting met nieuwe producten en ingrediënten plaats.

Beide dagen zijn er talloze innovatieve producten, technologieën en ingrediënten te ontdekken op de beursvloer en zijn er verschillende matchmakingsmogelijkheden. De Food Valley Expo trekt jaarlijks honderden bezoekers uit binnen- en buitenland.

Het volledige programma en het registratieformulier zijn te vinden op www.foodvalleyexpo.nl

Meer uit agenda

Agenda

13-04-2021

Online

VMT Food Process Update

VMT organiseert het online event Food Process Update met het thema: Het spanningsveld tussen innoveren en efficiënt produceren. Aan de ene kant wil en moet een bedrijf nieuwe producten naar de markt brengen. Aan de andere kant is er druk op productie om de bestaande producten zo efficiënt mogelijk te produceren. Hoe gaan teams met dit spanningsveld om? Wat zijn best practices en waar kan het beter? GMV-leden kunnen met 50% korting deelnemen

Lees verder
Agenda

11-02-2021

Digitaal - via Teams

GMV werkgroep sessie: ‘verduurzaamt de sector’ 

Vanuit onze nieuwe missie: 'gezond, lekker en duurzaam geproduceerd voedsel voor alle mensen en dieren' en onze drie strategische pijlers start GMV met kleinschalige inhoudelijke werkgroep sessies. Deze online sessies zijn speciaal voor experts van GMV-leden en zijn bedoelt om de benodigde acties op sector (collectief) niveau verder te definiëren en tegelijkertijd onze leden te inspireren met inzichten van branchegenoten gericht op relevante thema’s. 'Verduurzaamt de sector' is één van de topics.

Lees verder
Agenda

02-02-2021

Digitaal - via Teams

GMV werkgroep sessie: ‘verbindt de keten’ 

Vanuit onze nieuwe missie: 'gezond, lekker en duurzaam geproduceerd voedsel voor alle mensen en dieren' en onze drie strategische pijlers start GMV met kleinschalige inhoudelijke werkgroep sessies. Deze online sessies zijn speciaal voor experts van GMV-leden en zijn bedoelt om de benodigde acties op sector (collectief) niveau verder te definiëren en tegelijkertijd onze leden te inspireren met inzichten van branchegenoten gericht op relevante thema’s. 'Verbindt de keten' is één van de topics.

Lees verder