Food Technology Event: De Duurzame Foodfabriek

31-10-2019

Miele Experience Center in Vianen

Klimaatneutraal produceren staat volop in de belangstelling sinds het Klimaatakkoord. Maar wat betekenen de grote beloften voor het productieproces in de fabriek? Wat betekent het voor energie-intensieve processen zoals drogen, koelen en verhitten? Moeten we de gaskraan dichtdraaien? Op het Food Technology Event gaan we daarover met elkaar in discussie. Praktijkverhalen geven inzicht in de mogelijkheden en de dilemma’s. Het Food Technology Event wordt georganiseerd door VMT, RCC | K&L in samenwerking met de stichting PAVO.

Bekijk het programma

Voor wie?
VMT bereikt in de voedingsmiddelenindustrie technologen, hoofden productie, hoofden technische dienst, productieleider, plantmanager, QR/QA manager proces engineer, operationeel manager. RCC|K&L bereikt in de koudetechniek de installateurs, directie & management van koeltechnische bedrijven, ontwerpers van koelinstallaties of warmtepompen. Daarnaast intermediairs, zoals adviseurs, ingenieursbureaus en kennisinstellingen.

Waarom mag je het Food Technology Event niet missen?

  • Praktijkverhalen geven inzicht in mogelijkheden en dilemma’s
  • Actuele onderwerpen: u doet hoogwaardige kennis op en bereidt zich voor op de toekomst
  • Je ontvangt praktische handvatten en gaat direct aan de slag tijdens de workshops
  • Volop interactie: ruimte voor vragen aan sprekers, discussie met vakgenoten en netwerkmogelijkheden

Meld je nu aan!

Meer uit agenda

Agenda

11-02-2021

Digitaal - via Teams

GMV werkgroep sessie: ‘verduurzaamt de sector’ 

Vanuit onze nieuwe missie: 'gezond, lekker en duurzaam geproduceerd voedsel voor alle mensen en dieren' en onze drie strategische pijlers start GMV met kleinschalige inhoudelijke werkgroep sessies. Deze online sessies zijn speciaal voor experts van GMV-leden en zijn bedoelt om de benodigde acties op sector (collectief) niveau verder te definiëren en tegelijkertijd onze leden te inspireren met inzichten van branchegenoten gericht op relevante thema’s. 'Verduurzaamt de sector' is één van de topics.

Lees verder
Agenda

02-02-2021

Digitaal - via Teams

GMV werkgroep sessie: ‘verbindt de keten’ 

Vanuit onze nieuwe missie: 'gezond, lekker en duurzaam geproduceerd voedsel voor alle mensen en dieren' en onze drie strategische pijlers start GMV met kleinschalige inhoudelijke werkgroep sessies. Deze online sessies zijn speciaal voor experts van GMV-leden en zijn bedoelt om de benodigde acties op sector (collectief) niveau verder te definiëren en tegelijkertijd onze leden te inspireren met inzichten van branchegenoten gericht op relevante thema’s. 'Verbindt de keten' is één van de topics.

Lees verder
Agenda

08-02-2021

Online

Kick-off Fieldlab Fortissimo

Binnen de Agri & Food sector liggen volop innovatiekansen rondom digitalisering, remote services en het optimaliseren van operatie en onderhoud van productielijnen en machines (assets). De coronacrisis heeft het belang van smart maintenance nog extra benadrukt. Via samenwerking kunnen deze kansen worden verzilverd en uiteindelijk zorgen voor snellere marktintroducties en een optimalere productie van grondstoffen en voeding.

Lees verder