Food Technology Event: De Duurzame Foodfabriek

31-10-2019

Miele Experience Center in Vianen

Klimaatneutraal produceren staat volop in de belangstelling sinds het Klimaatakkoord. Maar wat betekenen de grote beloften voor het productieproces in de fabriek? Wat betekent het voor energie-intensieve processen zoals drogen, koelen en verhitten? Moeten we de gaskraan dichtdraaien? Op het Food Technology Event gaan we daarover met elkaar in discussie. Praktijkverhalen geven inzicht in de mogelijkheden en de dilemma’s. Het Food Technology Event wordt georganiseerd door VMT, RCC | K&L in samenwerking met de stichting PAVO.

Bekijk het programma

Voor wie?
VMT bereikt in de voedingsmiddelenindustrie technologen, hoofden productie, hoofden technische dienst, productieleider, plantmanager, QR/QA manager proces engineer, operationeel manager. RCC|K&L bereikt in de koudetechniek de installateurs, directie & management van koeltechnische bedrijven, ontwerpers van koelinstallaties of warmtepompen. Daarnaast intermediairs, zoals adviseurs, ingenieursbureaus en kennisinstellingen.

Waarom mag je het Food Technology Event niet missen?

  • Praktijkverhalen geven inzicht in mogelijkheden en dilemma’s
  • Actuele onderwerpen: u doet hoogwaardige kennis op en bereidt zich voor op de toekomst
  • Je ontvangt praktische handvatten en gaat direct aan de slag tijdens de workshops
  • Volop interactie: ruimte voor vragen aan sprekers, discussie met vakgenoten en netwerkmogelijkheden

Meld je nu aan!

Meer uit agenda

Tijdens de Solids Rotterdam gaan FME-GMV, One Planet Research Center & Siemens in gesprek over de `Digital Food Factory of the Future’. Wat kan de sector verwachten en waar moeten gebruikers wat mee? Tijdens de sessie wordt gesproken over de toekomstvisie, huidige ontwikkelingen en vervolgens de technische mogelijkheden op het gebied van digitalisering.

Lees verder
Agenda

23-06-2021

Webinar

5G en de ‘Future of Farming’

Webinar over de digitalisering en de inzet van nieuwe technologie voor toekomstbestendige stallen en een duurzame veehouderij.

Lees verder

Sinds mei 2019 is in Rotterdam de eerste drijvende boerderij ter wereld operationeel. Duizenden mensen uit de hele wereld zijn inmiddels een kijkje komen nemen. Floating Farm produceert gezond voedsel op het water, in steden, dichtbij de consument. Op een duurzame, innovatieve, transparante manier met dierenwelzijn als topprioriteit. Breng de boerderij terug in de stad als onderdeel van een schone, leefbare en bewuste stads-transformatie. FME organiseert een TechTalk in samenwerking met de Floating Farm en ProFloating

Lees verder