Food Technology Event: De Duurzame Foodfabriek

31-10-2019

Miele Experience Center in Vianen

Klimaatneutraal produceren staat volop in de belangstelling sinds het Klimaatakkoord. Maar wat betekenen de grote beloften voor het productieproces in de fabriek? Wat betekent het voor energie-intensieve processen zoals drogen, koelen en verhitten? Moeten we de gaskraan dichtdraaien? Op het Food Technology Event gaan we daarover met elkaar in discussie. Praktijkverhalen geven inzicht in de mogelijkheden en de dilemma’s. Het Food Technology Event wordt georganiseerd door VMT, RCC | K&L in samenwerking met de stichting PAVO.

Bekijk het programma

Voor wie?
VMT bereikt in de voedingsmiddelenindustrie technologen, hoofden productie, hoofden technische dienst, productieleider, plantmanager, QR/QA manager proces engineer, operationeel manager. RCC|K&L bereikt in de koudetechniek de installateurs, directie & management van koeltechnische bedrijven, ontwerpers van koelinstallaties of warmtepompen. Daarnaast intermediairs, zoals adviseurs, ingenieursbureaus en kennisinstellingen.

Waarom mag je het Food Technology Event niet missen?

  • Praktijkverhalen geven inzicht in mogelijkheden en dilemma’s
  • Actuele onderwerpen: u doet hoogwaardige kennis op en bereidt zich voor op de toekomst
  • Je ontvangt praktische handvatten en gaat direct aan de slag tijdens de workshops
  • Volop interactie: ruimte voor vragen aan sprekers, discussie met vakgenoten en netwerkmogelijkheden

Meld je nu aan!

Meer uit agenda

Zowel in Japan als in Nederland is er een ernstig tekort aan arbeidskrachten door een afnemende en vergrijzende boerenbevolking. Ook besluiten minder jongeren om boer te worden. Om deze redenen is er behoefte aan nieuwe slimme landbouwtechnologieën. Oost NL organiseert met Nederlandse en Japanse partners een webinar over de innovaties en technieken van de toekomst.

Lees verder

Wat is er nodig om de slimme levensmiddelenfabriek van de toekomst te realiseren? One Planet, WUR en FME/GMV slaan de handen ineen om samen met het bedrijfsleven de benodigde stappen en acties in kaart te brengen. Met als doel nieuwe duurzame verdienkracht voor het bedrijfsleven. Op 19 november staat van 15.00 tot 17.00uur de eerste online bijeenkomst op de planning

Lees verder
Agenda

07-10-2020

Digitaal - via Teams

FoodSwitch, roadmaps naar nieuwe duurzame verdienkracht

Het FoodSwitch-programma biedt het Nederlandse bedrijfsleven bij de verduurzaming van de voedselproductie nieuw verdienvermogen. FoodValley en FME/GMV slaan de handen in één om een aantal roadmaps te ontwikkelen samen met onze achterban. Op 7 oktober staat een eerste online informatie meeting op de agenda over dit initiatief

Lees verder