Klimaatneutraal produceren staat volop in de belangstelling sinds het Klimaatakkoord. Maar wat betekenen de grote beloften voor het productieproces in de fabriek? Wat betekent het voor energie-intensieve processen zoals drogen, koelen en verhitten? Moeten we de gaskraan dichtdraaien? Op het Food Technology Event gaan we daarover met elkaar in discussie. Praktijkverhalen geven inzicht in de mogelijkheden en de dilemma’s. Het Food Technology Event wordt georganiseerd door VMT, RCC | K&L in samenwerking met de stichting PAVO.
Voor wie?
VMT bereikt in de voedingsmiddelenindustrie technologen, hoofden productie, hoofden technische dienst, productieleider, plantmanager, QR/QA manager proces engineer, operationeel manager. RCC|K&L bereikt in de koudetechniek de installateurs, directie & management van koeltechnische bedrijven, ontwerpers van koelinstallaties of warmtepompen. Daarnaast intermediairs, zoals adviseurs, ingenieursbureaus en kennisinstellingen.
Waarom mag je het Food Technology Event niet missen?
De ALEC wordt voor de zesde keer gehouden in Addis Abeba en heeft als doel de verschillende hiaten in de vee-waardeketen te overbruggen, door talrijke bezoekers en exposanten van over de hele wereld aan te trekken om zaken te doen in Ethiopië en in de omliggende landen. De ALEC in Addis is een belangrijke gebeurtenis voor de ontwikkeling van de veesector in Oost-Afrika en in Ethiopië, het land met de grootste veestapel van Afrika. Ben jij actief in de zuivel industrie en is Ethiopië een interessante markt?
Lees verder