Food Technology Event: De Duurzame Foodfabriek

31-10-2019

Miele Experience Center in Vianen

Klimaatneutraal produceren staat volop in de belangstelling sinds het Klimaatakkoord. Maar wat betekenen de grote beloften voor het productieproces in de fabriek? Wat betekent het voor energie-intensieve processen zoals drogen, koelen en verhitten? Moeten we de gaskraan dichtdraaien? Op het Food Technology Event gaan we daarover met elkaar in discussie. Praktijkverhalen geven inzicht in de mogelijkheden en de dilemma’s. Het Food Technology Event wordt georganiseerd door VMT, RCC | K&L in samenwerking met de stichting PAVO.

Bekijk het programma

Voor wie?
VMT bereikt in de voedingsmiddelenindustrie technologen, hoofden productie, hoofden technische dienst, productieleider, plantmanager, QR/QA manager proces engineer, operationeel manager. RCC|K&L bereikt in de koudetechniek de installateurs, directie & management van koeltechnische bedrijven, ontwerpers van koelinstallaties of warmtepompen. Daarnaast intermediairs, zoals adviseurs, ingenieursbureaus en kennisinstellingen.

Waarom mag je het Food Technology Event niet missen?

  • Praktijkverhalen geven inzicht in mogelijkheden en dilemma’s
  • Actuele onderwerpen: u doet hoogwaardige kennis op en bereidt zich voor op de toekomst
  • Je ontvangt praktische handvatten en gaat direct aan de slag tijdens de workshops
  • Volop interactie: ruimte voor vragen aan sprekers, discussie met vakgenoten en netwerkmogelijkheden

Meld je nu aan!

Meer uit agenda

Agenda

28-10-2021

30-10-2021

Addis Ababa, Ethiopia

African Livestock Exhibition & Congress (ALEC)

De ALEC wordt voor de zesde keer gehouden in Addis Abeba en heeft als doel de verschillende hiaten in de vee-waardeketen te overbruggen, door talrijke bezoekers en exposanten van over de hele wereld aan te trekken om zaken te doen in Ethiopië en in de omliggende landen. De ALEC in Addis is een belangrijke gebeurtenis voor de ontwikkeling van de veesector in Oost-Afrika en in Ethiopië, het land met de grootste veestapel van Afrika. Ben jij actief in de zuivel industrie en is Ethiopië een interessante markt?

Lees verder
Agenda

29-09-2021

QING - Westervoortsedijk 73 LB3 Arnhem

Ketensamenwerking in de voedselverwerkende industrie

De variëteit in voedselproductie neemt alleen maar toe. High-Mix Low-Volume (HMLV) productie in combinatie met het zo efficiënt mogelijk omgaan met grondstoffen en kwaliteitsbeheer zorgt voor een toenemende complexiteit in de voedselindustrie. Hoe creëren we passende beschikbare oplossingen om aan de toekomstige voedselvraag te kunnen voldoen? Dit vraagt om ontwikkeling en samenwerking met de klant en verbinding met de rest van de keten. GMV organiseert een inspiratiesessie met en bij QING. Klaas Fuite van de innovatieve bakkerij Fuite deelt zijn aanpak.

Lees verder
Agenda

12-07-2021

Online

Food webinar: kansen in de VS

Een informatief webinar over marktkansen in de voedingssector in de VS in het algemeen en Ohio in het bijzonder, inclusief B2B-matchmakingmogelijkheden met kopers en distributeurs.

Lees verder