Food & Beverage 2019

12-03-2019

Airborne Siemens Fieldlab

Het inspiratie event van GMV lid Siemens ‘Nieuwe flexibiliteit door consistente digitalisering en samenwerking’ geeft inzicht in de transitie die de Food & Beverage sector de komende jaren ondergaat door de toevoeging van digitalisering in de productontwikkeling, het productieproces en het verbeteren van de performance; de zogenaamde Digital Twin.

Een aantal Masterclasses geven tal van insights over de toegevoegde waarde van digitalisering in productieprocessen. Onderwerpen als Energie Management, Cyber Security, flexibilisering productie, IT/OT en de upgrade van de fabriek worden hier uitgediept en bediscussieerd om te komen tot nuttige take aways.

Het productaanbod binnen de Food & Beverage industrie (F&B) is enorm en verandert voortdurend mee met de eisen van en ontwikkelingen in de consumentenmarkt. Dit maakt de F&B tot één van de meest dynamische bedrijfssectoren met grote uitdagingen op het gebied van flexibele productiemogelijkheden, kostenreductie, snel veranderende consumenten-behoeften, toenemende vraag naar productvarianten en nieuwe businessmodellen.

Graag inspireert Siemens jou tijdens het masterclass event met insights van ervaringsdeskundigen en experts gesterkt door cases, techniek en demonstraties. Door deelname aan het masterclass event start je de reis naar de Digital Enterprise. Een spannende en enerverende reis die jouw concurrentiepositie voor de toekomst gaat versterken.

Programma

12.30 uur  Ontvangst met lunch
13.00 uur  Aanvang programma
17.30 uur  Buffet, minibeurs, netwerken
19.00 uur  Einde

Meer informatie en aanmelden

 

Meer uit agenda

Agenda

02-06-2019

05-06-2019

New Orleans

Holland Paviljoen op IFT 2019 New Orleans

Wil jij je bedrijf presenteren op de grootste internationale voedings- en technologiebeurs ter wereld? Meld je dan nu aan voor de IFT 2019!

Lees verder
Agenda

12-09-2019

GMV jaarevent

Deze zomer bestaat GMV als vereniging 50 jaar. Om deze mijlpaal te vieren organiseert GMV haar verjaardagsfeestje op donderdag 12 september tijdens het GMV jaarevent.

Lees verder
Agenda

28-02-2019

Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer

Vervolg FEDET-GMV rondetafelsessie

Hoe worden – en blijven – we de beste machinebouwers van de wereld? Na een succesvolle eerste editie met leden van de GMV en de Sectie Paneelbouw van de Fedet staat een vervolg bijeenkomst op de planning om de samenwerking tussen paneelbouwers en machinebouwers te versterken

Lees verder