In samenwerking met o.a. de GMV organiseert MYbusinessmedia het eerste event in Nederland dat engineering koppelt aan de Food & Beverage industrie in Nederland en Vlaanderen. De vraag wat kunnen engineering en food van elkaar leren staat op dinsdag 3 oktober in Maarssen centraal.
Nederlandse fabrikanten van voedingsmiddelen én machinebouwers staan sinds jaar en dag wereldwijd bekend om hun aan aandacht voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Nu de welvaart mondiaal toeneemt willen steeds meer consumenten verrast worden met producten van hoge kwaliteit. De variëteit neemt toe en batchgroottes nemen af.
Wat is de prijs die wij willen betalen?
De consument heeft geen boodschap aan stijgende grondstofprijzen, productiekosten én lonen. Alleen gezamenlijk kunnen industrie en machinebouwer die uitdagingen lokaal en mondiaal het hoofd bieden.
Daarom organiseren AB, Constructeur en Engineersonline in nauwe samenwerking met VMT – ondersteund door meer dan dertig (industriële) partners – op 3 oktober het event ‘Engineering in Food & Beverage’ – het event dat de machinebouwer en voedingsmiddelen- en drankenindustrie samenbrengt.
Het programma biedt informatie binnen drie hoofdthema’s:
Binnen al deze thema’s komen sprekers uit de praktijk aan het woord. Altijd staat de vraag centraal: wat kunnen engineering en food van elkaar leren? Bekijk het gehele programma.
Locatie
De Fabrique, Maarssen
Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht
Meld je nu aan!
GMV leden kunnen zich gratis aanmelden.
Geen GMV lid maar wel interesse? Dan is aanmelden ook mogelijk
De ALEC wordt voor de zesde keer gehouden in Addis Abeba en heeft als doel de verschillende hiaten in de vee-waardeketen te overbruggen, door talrijke bezoekers en exposanten van over de hele wereld aan te trekken om zaken te doen in Ethiopië en in de omliggende landen. De ALEC in Addis is een belangrijke gebeurtenis voor de ontwikkeling van de veesector in Oost-Afrika en in Ethiopië, het land met de grootste veestapel van Afrika. Ben jij actief in de zuivel industrie en is Ethiopië een interessante markt?
Lees verderDe variëteit in voedselproductie neemt alleen maar toe. High-Mix Low-Volume (HMLV) productie in combinatie met het zo efficiënt mogelijk omgaan met grondstoffen en kwaliteitsbeheer zorgt voor een toenemende complexiteit in de voedselindustrie. Hoe creëren we passende beschikbare oplossingen om aan de toekomstige voedselvraag te kunnen voldoen? Dit vraagt om ontwikkeling en samenwerking met de klant en verbinding met de rest van de keten. GMV organiseert een inspiratiesessie met en bij QING. Klaas Fuite van de innovatieve bakkerij Fuite deelt zijn aanpak.
Lees verderEen informatief webinar over marktkansen in de voedingssector in de VS in het algemeen en Ohio in het bijzonder, inclusief B2B-matchmakingmogelijkheden met kopers en distributeurs.
Lees verder