Safe Food Factory organiseert in opdracht van EHEDG NL het EHEDG Congres ‘Hygiënisch Bouwen’ op 3 november in Apeldoorn. De organisatie biedt leden van FME en GMV de gelegenheid om voor het EHEDG ledentarief deel te nemen.
EHEDG Nederland publiceert binnenkort haar nieuwe richtlijn no. 44 „Hygiënische Ontwerpprincipes voor Voedingsmiddelenbedrijven”. Daarin worden alle hygiëne-aspecten behandeld van het gebouw waarin het productieproces plaats vindt. Dit is de basis van het congres, waarbij interessante sprekers een deel van de richtlijn zullen toelichten. Het volledige en actuele programma is te vinden op de website van de SafeFoodFactory.
De nieuwe Nederlandstalige EHEDG richtlijn Hygiënisch Bouwen (150 pagina’s) is op deze dag verkrijgbaar voor €50,- (normaal €100,-); Als u zich voor 3 oktober opgeeft, dan ontvangt u de richtlijn op het congres gratis. Prijzen zijn excl. btw.
Geïnteresseerd?
Het congres vindt plaats op 3 november bij Hotel-restaurant ‘de Cantharel’, (Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Apeldoorn). De kosten van deelname zijn €495,- excl. BTW. Voor leden van EHEDG, FME en GMV zijn de deelnemerskosten €395,- excl. BTW. U kunt zich opgeven via e-mail: EHEDGcongres@safefoodfactory.com. Indien u gebruik wil maken van lidmaatschapskorting, kunt u in de mail aangeven van welke organisatie u lid bent.
De ALEC wordt voor de zesde keer gehouden in Addis Abeba en heeft als doel de verschillende hiaten in de vee-waardeketen te overbruggen, door talrijke bezoekers en exposanten van over de hele wereld aan te trekken om zaken te doen in Ethiopië en in de omliggende landen. De ALEC in Addis is een belangrijke gebeurtenis voor de ontwikkeling van de veesector in Oost-Afrika en in Ethiopië, het land met de grootste veestapel van Afrika. Ben jij actief in de zuivel industrie en is Ethiopië een interessante markt?
Lees verderDe variëteit in voedselproductie neemt alleen maar toe. High-Mix Low-Volume (HMLV) productie in combinatie met het zo efficiënt mogelijk omgaan met grondstoffen en kwaliteitsbeheer zorgt voor een toenemende complexiteit in de voedselindustrie. Hoe creëren we passende beschikbare oplossingen om aan de toekomstige voedselvraag te kunnen voldoen? Dit vraagt om ontwikkeling en samenwerking met de klant en verbinding met de rest van de keten. GMV organiseert een inspiratiesessie met en bij QING. Klaas Fuite van de innovatieve bakkerij Fuite deelt zijn aanpak.
Lees verderEen informatief webinar over marktkansen in de voedingssector in de VS in het algemeen en Ohio in het bijzonder, inclusief B2B-matchmakingmogelijkheden met kopers en distributeurs.
Lees verder