‘De route naar de digitale voedingsfabriek van de toekomst’

08-07-2021

Online

Wat is de route naar de digitale voedingsfabriek van de toekomst? Is verdere digitalisering en automatisering onvermijdelijk? Wat kan de sector verwachten en waar moeten gebruikers wat mee?

Krijg op deze vragen antwoord tijdens de online ronde tafelsessie op 8 juli 2021 tijdens de Solids Rotterdam. Samen met GMV/FME, OnePlanet Research Center en Siemens wordt gesproken over toekomstvisie, huidige ontwikkelingen en de technische mogelijkheden voor de digitalisering van assets in de voedingsmiddelen industrie.

Ben je benieuwd naar deze ontwikkelingen en wil je praktische handvatten aangereikt krijgen voor het vormen van jouw eigen digitale reis? Meld je dan nu aan! Normaal is de prijs van een ticket € 50. GMV-leden kunnen zich kosteloos aanmelden via deze link (actiecode 11029).

Meer uit agenda

Agenda

28-10-2021

30-10-2021

Addis Ababa, Ethiopia

African Livestock Exhibition & Congress (ALEC)

De ALEC wordt voor de zesde keer gehouden in Addis Abeba en heeft als doel de verschillende hiaten in de vee-waardeketen te overbruggen, door talrijke bezoekers en exposanten van over de hele wereld aan te trekken om zaken te doen in Ethiopië en in de omliggende landen. De ALEC in Addis is een belangrijke gebeurtenis voor de ontwikkeling van de veesector in Oost-Afrika en in Ethiopië, het land met de grootste veestapel van Afrika. Ben jij actief in de zuivel industrie en is Ethiopië een interessante markt?

Lees verder
Agenda

29-09-2021

QING - Westervoortsedijk 73 LB3 Arnhem

Ketensamenwerking in de voedselverwerkende industrie

De variëteit in voedselproductie neemt alleen maar toe. High-Mix Low-Volume (HMLV) productie in combinatie met het zo efficiënt mogelijk omgaan met grondstoffen en kwaliteitsbeheer zorgt voor een toenemende complexiteit in de voedselindustrie. Hoe creëren we passende beschikbare oplossingen om aan de toekomstige voedselvraag te kunnen voldoen? Dit vraagt om ontwikkeling en samenwerking met de klant en verbinding met de rest van de keten. GMV organiseert een inspiratiesessie met en bij QING. Klaas Fuite van de innovatieve bakkerij Fuite deelt zijn aanpak.

Lees verder
Agenda

12-07-2021

Online

Food webinar: kansen in de VS

Een informatief webinar over marktkansen in de voedingssector in de VS in het algemeen en Ohio in het bijzonder, inclusief B2B-matchmakingmogelijkheden met kopers en distributeurs.

Lees verder