‘De route naar de digitale voedingsfabriek van de toekomst’

08-07-2021

Online

Wat is de route naar de digitale voedingsfabriek van de toekomst? Is verdere digitalisering en automatisering onvermijdelijk? Wat kan de sector verwachten en waar moeten gebruikers wat mee?

Krijg op deze vragen antwoord tijdens de online ronde tafelsessie op 8 juli 2021 tijdens de Solids Rotterdam. Samen met GMV/FME, OnePlanet Research Center en Siemens wordt gesproken over toekomstvisie, huidige ontwikkelingen en de technische mogelijkheden voor de digitalisering van assets in de voedingsmiddelen industrie.

Ben je benieuwd naar deze ontwikkelingen en wil je praktische handvatten aangereikt krijgen voor het vormen van jouw eigen digitale reis? Meld je dan nu aan! Normaal is de prijs van een ticket € 50. GMV-leden kunnen zich kosteloos aanmelden via deze link (actiecode 11029).

Meer uit agenda

Agenda

17-06-2024

Fruit Tech Campus, Oudenhof 40, 4191 NW Geldermalsen

GMV Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering, exclusief voor GMV-leden.

Lees verder
Agenda

06-11-2024

Kas Meeting Eventlocatie, Woerden

Save The Date | Food Systems Safety Day 6 november 2024

Hét evenement voor machinebouwers in de foodindustrie op het gebied van hygiëne, (voedsel-)veiligheid en regelgeving!

Lees verder
Agenda

16-05-2024

Metro City Kitchen, Jaarbeursplein Utrecht

Ontbijtbijeenkomst World Expo 2025: alternatieve eiwitten en gezonde voeding

Bent u geïnteresseerd in handel, innovatie of kennisuitwisseling met Japan? Kom dan naar de informatieve bijeenkomst op donderdag 16 mei van 8.30 - 11.00 uur in Utrecht. De bijeenkomst vindt plaats bij Metro City Kitchen, Jaarbeursplein Utrecht. Tijdens de bijeenkomst worden onder andere de resultaten van de marktstudie in Japan op de thema’s alternatieve eiwitten en gezonde voeding gepresenteerd.

Lees verder