Brandveiligheid in stallen- preventieve technologieën

07-01-2021

Online

Welke (nieuwe-) technologie is er beschikbaar en welke combinaties kunnen er worden gemaakt voor een dubbele inzetbaarheid van de technologie, waardoor investeringen zich makkelijker terugverdienen?

In dit webinar georganiseerd door Taskforce Toekomstbestendige stallen wordt er kort ingegaan op verschillende lopende initiatieven, delen boeren hun ervaring en perspectief en zullen een aantal technologiebedrijven iets vertellen over hun oplossingen. Daarna is er ruimte voor interactie waarin de zoektocht van slimme combinaties van technologie, bijvoorbeeld in combinatie met beheersing van het stalklimaat, wordt ingezet.

Programma

  • Update Actieplan brandveilige stallen.
  • Verzekering: aandachtspunten vanuit de verzekeraar.
  • Ervaringsverhalen, geleerde lessen in de praktijk. Twee verhalen van boeren die een stalbrand hebben meegemaakt. De harde lessen.
  • Kansrijke oplossingen? Welke (nieuwe-) technologie is er beschikbaar voor brandveiligheid in de stal: sensoriek, branddetectie, rookdetectie, verneveling, vlamboogdetectie.
  • Interactie met deelnemers via polls / discussie (slimme-) combinaties van technologie in de stal: Hoe kan bestaande en nieuwe technologie gekoppeld worden voor meerdere toepassingen?

Heb jij een (deel)oplossing en/of ben je graag van de partij? Meld je dan nu aan!

Meer uit agenda

Beter, efficiënter en vooral ook slimmer produceren. Digitalisering biedt veel voordelen voor Agri & Food machinebouwers om nieuwe verdienmodellen op te zetten, vernieuwde servicemodellen te introduceren én innovatieve producten te ontwikkelen. Hoe maak je digitalisering mogelijk binnen je bedrijf en wat zijn de risico's waar je op moet letten? GMV organiseert een kleinschalige roundtable bij WP Haton

Lees verder

Vitale en blije medewerkers vormen de kern van je organisatie en zijn een belangrijke ambassadeur om anderen tot jouw organisatie en de sector aan te trekken. Ben jij wel mensgericht genoeg? Sytze Westerhof Managing Director bij VDL Packaging en Frank Geerdink CEO bij Dutch Thermal Engineering (GMV-leden) delen hun aanpak en filosofie en vertellen wat de aandacht naar persoonlijke behoeften, doelstellingen en gedragingen van medewerkers hun organisaties heeft opgeleverd.

Lees verder
Agenda

22-04-2021

Online

Nederland Maakt: circulariteit

De wereld verandert en er is steeds meer oog voor duurzaamheid en circulariteit. Tijdens de tweede online editie van Nederland Maakt, hét ketenevent voor ondernemers in de maakindustrie, staat het thema circulariteit centraal. Wat komt er op ons af op het gebied van wet- en regelgeving? En wat kan je concreet doen op het gebied van circulair ontwerpen? Meld je nu aan voor dit gratis webinar

Lees verder