Algemene Ledenvergadering

11-06-2021

Online via Teams

Minder grondstof- en voedselverliezen, (duurzaam) energie- en waterverbruik en circulariteit van eigen technologische producten. Sinds 2020 staat het thema ‘verduurzaamt de sector’ bij GMV op de agenda. Hoe kunnen we als sector maar ook als individueel bedrijf bijdragen aan een betere wereld en gaan we concreet aan de slag met duurzaamheid? Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van GMV staat dit keer het thema duurzaamheid op de agenda. Naast de reguliere ALV agenda waarin je wordt bijgepraat over de GMV strategie en activiteiten van onze vereniging werken we aan meer bewustwording over dit onderwerp door middel van een inspirerend programma. Deze meeting zal online via Teams plaatsen en is exclusief voor leden van de GMV (c-level).

Concept programma

14.00 – 15.00 uur: ALV

15.00 – 15.30 uur: Presentatie Sustainalize

Sustainalize is een advies- en interimmanagementbureau op het gebied van duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en helpt bedrijven over de gehele management cyclus met het implementeren van duurzaamheid binnen de organisatie. Ze hebben ervaring en een aanpak m.b.t. nulmetingen (actiepunt idee GMV) en zijn actief voor zowel grote ondernemingen als ondernemingen in het MKB in zowel de Agri & Food sector als daar buiten.

15:30 – 15.50 uur: Praktijkcasus duurzaamheid vanuit onze leden

  • Willem Baak – Water Future
  • Richard Groenendijk – JBT

15.50 – 16.00 uur: Afsluiting

Meld je nu aan!

Meer uit agenda

Agenda

17-06-2024

Fruit Tech Campus, Oudenhof 40, 4191 NW Geldermalsen

GMV Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering, exclusief voor GMV-leden.

Lees verder
Agenda

06-11-2024

Kas Meeting Eventlocatie, Woerden

Save The Date | Food Systems Safety Day 6 november 2024

Hét evenement voor machinebouwers in de foodindustrie op het gebied van hygiëne, (voedsel-)veiligheid en regelgeving!

Lees verder
Agenda

16-05-2024

Metro City Kitchen, Jaarbeursplein Utrecht

Ontbijtbijeenkomst World Expo 2025: alternatieve eiwitten en gezonde voeding

Bent u geïnteresseerd in handel, innovatie of kennisuitwisseling met Japan? Kom dan naar de informatieve bijeenkomst op donderdag 16 mei van 8.30 - 11.00 uur in Utrecht. De bijeenkomst vindt plaats bij Metro City Kitchen, Jaarbeursplein Utrecht. Tijdens de bijeenkomst worden onder andere de resultaten van de marktstudie in Japan op de thema’s alternatieve eiwitten en gezonde voeding gepresenteerd.

Lees verder