Algemene Ledenvergadering

11-06-2021

Online via Teams

Minder grondstof- en voedselverliezen, (duurzaam) energie- en waterverbruik en circulariteit van eigen technologische producten. Sinds 2020 staat het thema ‘verduurzaamt de sector’ bij GMV op de agenda. Hoe kunnen we als sector maar ook als individueel bedrijf bijdragen aan een betere wereld en gaan we concreet aan de slag met duurzaamheid? Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van GMV staat dit keer het thema duurzaamheid op de agenda. Naast de reguliere ALV agenda waarin je wordt bijgepraat over de GMV strategie en activiteiten van onze vereniging werken we aan meer bewustwording over dit onderwerp door middel van een inspirerend programma. Deze meeting zal online via Teams plaatsen en is exclusief voor leden van de GMV (c-level).

Concept programma

14.00 – 15.00 uur: ALV

15.00 – 15.30 uur: Presentatie Sustainalize

Sustainalize is een advies- en interimmanagementbureau op het gebied van duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en helpt bedrijven over de gehele management cyclus met het implementeren van duurzaamheid binnen de organisatie. Ze hebben ervaring en een aanpak m.b.t. nulmetingen (actiepunt idee GMV) en zijn actief voor zowel grote ondernemingen als ondernemingen in het MKB in zowel de Agri & Food sector als daar buiten.

15:30 – 15.50 uur: Praktijkcasus duurzaamheid vanuit onze leden

  • Willem Baak – Water Future
  • Richard Groenendijk – JBT

15.50 – 16.00 uur: Afsluiting

Meld je nu aan!

Meer uit agenda

Agenda

28-10-2021

30-10-2021

Addis Ababa, Ethiopia

African Livestock Exhibition & Congress (ALEC)

De ALEC wordt voor de zesde keer gehouden in Addis Abeba en heeft als doel de verschillende hiaten in de vee-waardeketen te overbruggen, door talrijke bezoekers en exposanten van over de hele wereld aan te trekken om zaken te doen in Ethiopië en in de omliggende landen. De ALEC in Addis is een belangrijke gebeurtenis voor de ontwikkeling van de veesector in Oost-Afrika en in Ethiopië, het land met de grootste veestapel van Afrika. Ben jij actief in de zuivel industrie en is Ethiopië een interessante markt?

Lees verder
Agenda

29-09-2021

QING - Westervoortsedijk 73 LB3 Arnhem

Ketensamenwerking in de voedselverwerkende industrie

De variëteit in voedselproductie neemt alleen maar toe. High-Mix Low-Volume (HMLV) productie in combinatie met het zo efficiënt mogelijk omgaan met grondstoffen en kwaliteitsbeheer zorgt voor een toenemende complexiteit in de voedselindustrie. Hoe creëren we passende beschikbare oplossingen om aan de toekomstige voedselvraag te kunnen voldoen? Dit vraagt om ontwikkeling en samenwerking met de klant en verbinding met de rest van de keten. GMV organiseert een inspiratiesessie met en bij QING. Klaas Fuite van de innovatieve bakkerij Fuite deelt zijn aanpak.

Lees verder
Agenda

12-07-2021

Online

Food webinar: kansen in de VS

Een informatief webinar over marktkansen in de voedingssector in de VS in het algemeen en Ohio in het bijzonder, inclusief B2B-matchmakingmogelijkheden met kopers en distributeurs.

Lees verder