AgriFoodTop 2016: thema ‘From science to business’

Op 1 juni aanstaande vindt de jaarlijkse AgriFoodTop plaats, hét netwerkevenement voor de Nederlandse agri- en foodsector.

Dit jaar is het thema ‘From science to business’. Wat gebeurt er op het gebied van (fundamenteel) onderzoek in de sector? Waarom is het interessant voor MKB’ers om te investering in fundamenteel onderzoek? En welke praktijktoepassingen zien we nu al voortkomen uit fundamentele onderzoeksprojecten?

Tijdens deze bijeenkomst wordt er ook een bedrijvenmarkt georganiseerd en is er volop ruimte om te netwerken.

Locatie is Hotel De Wageningsche Berg in Wageningen.

Meer uit agenda

Zowel in Japan als in Nederland is er een ernstig tekort aan arbeidskrachten door een afnemende en vergrijzende boerenbevolking. Ook besluiten minder jongeren om boer te worden. Om deze redenen is er behoefte aan nieuwe slimme landbouwtechnologieën. Oost NL organiseert met Nederlandse en Japanse partners een webinar over de innovaties en technieken van de toekomst.

Lees verder

Wat is er nodig om de slimme levensmiddelenfabriek van de toekomst te realiseren? One Planet, WUR en FME/GMV slaan de handen ineen om samen met het bedrijfsleven de benodigde stappen en acties in kaart te brengen. Met als doel nieuwe duurzame verdienkracht voor het bedrijfsleven. Op 19 november staat van 15.00 tot 17.00uur de eerste online bijeenkomst op de planning

Lees verder
Agenda

07-10-2020

Digitaal - via Teams

FoodSwitch, roadmaps naar nieuwe duurzame verdienkracht

Het FoodSwitch-programma biedt het Nederlandse bedrijfsleven bij de verduurzaming van de voedselproductie nieuw verdienvermogen. FoodValley en FME/GMV slaan de handen in één om een aantal roadmaps te ontwikkelen samen met onze achterban. Op 7 oktober staat een eerste online informatie meeting op de agenda over dit initiatief

Lees verder