AgriFoodTop 2016: thema ‘From science to business’

Op 1 juni aanstaande vindt de jaarlijkse AgriFoodTop plaats, hét netwerkevenement voor de Nederlandse agri- en foodsector.

Dit jaar is het thema ‘From science to business’. Wat gebeurt er op het gebied van (fundamenteel) onderzoek in de sector? Waarom is het interessant voor MKB’ers om te investering in fundamenteel onderzoek? En welke praktijktoepassingen zien we nu al voortkomen uit fundamentele onderzoeksprojecten?

Tijdens deze bijeenkomst wordt er ook een bedrijvenmarkt georganiseerd en is er volop ruimte om te netwerken.

Locatie is Hotel De Wageningsche Berg in Wageningen.

Meer uit agenda

Tijdens de Solids Rotterdam gaan FME-GMV, One Planet Research Center & Siemens in gesprek over de `Digital Food Factory of the Future’. Wat kan de sector verwachten en waar moeten gebruikers wat mee? Tijdens de sessie wordt gesproken over de toekomstvisie, huidige ontwikkelingen en vervolgens de technische mogelijkheden op het gebied van digitalisering.

Lees verder
Agenda

23-06-2021

Webinar

5G en de ‘Future of Farming’

Webinar over de digitalisering en de inzet van nieuwe technologie voor toekomstbestendige stallen en een duurzame veehouderij.

Lees verder

Sinds mei 2019 is in Rotterdam de eerste drijvende boerderij ter wereld operationeel. Duizenden mensen uit de hele wereld zijn inmiddels een kijkje komen nemen. Floating Farm produceert gezond voedsel op het water, in steden, dichtbij de consument. Op een duurzame, innovatieve, transparante manier met dierenwelzijn als topprioriteit. Breng de boerderij terug in de stad als onderdeel van een schone, leefbare en bewuste stads-transformatie. FME organiseert een TechTalk in samenwerking met de Floating Farm en ProFloating

Lees verder