Registreer jouw aanwezigheid hier!
Wat (w)eet een consument? De consument eet alleen wat-ie weet. De maatschappij verandert. Steeds meer consumenten willen weten waar hun eten vandaan komt en hoe het is geproduceerd. Hierdoor veranderen ketens en voedselsystemen. Om je onderneming toekomstbestendig te maken en houden, moet je weten wat je niet (w)eet.
Als je weet wat je niet weet, kun je veranderingen zien, tot stand brengen, kansen signaleren en aan de slag met innovatie. Tijdens dit congres kijken we naar de veranderende voedselketen, de rol die technologie daarin heeft, en de gevolgen van en voor de veranderende maatschappij, en dus voor jouw bedrijf. Kom in contact met vertegenwoordigers van technologie, agrariërs, levensmiddelenindustrie, retail, andere ondernemers en ook onderwijs, overheid, maatschappelijke organisaties en vertegenwoordigers van consumenten. Krijg te (w)eten wat je eigenlijk nog niet (w)eet.
AgriFoodTech Platform congres: praktische informatie
Tijdens AgriFoodTech Platform Congres worden de volgende topsectoren samengebracht: high tech systemen en materialen, ICT, agri en food, tuinbouw en uitgangsmaterialen. Naast het AgriFoodTech Platform Congres vindt op 13 en 14 december ook de AgriFoodTech Platform Vakbeurs plaats.
Het AgriFoodTech Platform is een initiatief van LTO Nederland, FNLI, FME en 4TU, het verbond van de vier technische universiteiten in Nederland. Het AgriFoodTech Platform wordt ondersteund door het Ministerie van Economische Zaken. Blijf op de hoogte of schrijf je in via agrifoodtechplatform.nl.
De ALEC wordt voor de zesde keer gehouden in Addis Abeba en heeft als doel de verschillende hiaten in de vee-waardeketen te overbruggen, door talrijke bezoekers en exposanten van over de hele wereld aan te trekken om zaken te doen in Ethiopië en in de omliggende landen. De ALEC in Addis is een belangrijke gebeurtenis voor de ontwikkeling van de veesector in Oost-Afrika en in Ethiopië, het land met de grootste veestapel van Afrika. Ben jij actief in de zuivel industrie en is Ethiopië een interessante markt?
Lees verderDe variëteit in voedselproductie neemt alleen maar toe. High-Mix Low-Volume (HMLV) productie in combinatie met het zo efficiënt mogelijk omgaan met grondstoffen en kwaliteitsbeheer zorgt voor een toenemende complexiteit in de voedselindustrie. Hoe creëren we passende beschikbare oplossingen om aan de toekomstige voedselvraag te kunnen voldoen? Dit vraagt om ontwikkeling en samenwerking met de klant en verbinding met de rest van de keten. GMV organiseert een inspiratiesessie met en bij QING. Klaas Fuite van de innovatieve bakkerij Fuite deelt zijn aanpak.
Lees verderEen informatief webinar over marktkansen in de voedingssector in de VS in het algemeen en Ohio in het bijzonder, inclusief B2B-matchmakingmogelijkheden met kopers en distributeurs.
Lees verder