Agrifood meets Geo – klimaat & blockchain

Wat zijn dé data-ontwikkelingen en innovaties binnen de Agri & Food sector? Agrifood meets Geo is hét evenement die zorgt dat je volledig up-to-date bent over visies, beleid en nieuwe inzichten. Luister, leer, ontmoet en draag bij aan deze inspirerende kennis- en netwerkdag.

Na een succesvolle eerste editie vorige jaar, organiseert ZLTO in samenwerking met Ruimteschepper en HAS hogeschool ook dit jaar Agrifood meets Geo. Welke rol speelt geo-technologie in de landbouw en het voedselsysteem? Draag jij tijdens deze dag je steentje bij om tot nieuwe inzichten en oplossingen te komen?

Het AgriFoodTech platform organiseert deze dag twee workshops rondom de thema’s klimaat en blockchain. Een waarin IBM het concept blockchain uitlegt en waarbij de mogelijke impact van deze technologie op de voedselketen centraal staat. Tijdens de andere sessie wordt ingegaan op de Cool Farm tool, een tool die CO2 voetafdruk van voedsel in kaart kan brengen. De dialoog tussen bedrijf en deelnemer zorgt ervoor dat de aanwezigen nieuwe up-to-date kennis mee naar huis neemt. Wil jij gratis deelnemen aan deze unieke sessie? Meld je dan hier aan en check het volledige programma!

Agrifood meets Geo wordt georganiseerd door ZLTO, de Ruimteschepper en de HAS hogeschool.

 

Meer uit agenda

Agenda

28-10-2021

30-10-2021

Addis Ababa, Ethiopia

African Livestock Exhibition & Congress (ALEC)

De ALEC wordt voor de zesde keer gehouden in Addis Abeba en heeft als doel de verschillende hiaten in de vee-waardeketen te overbruggen, door talrijke bezoekers en exposanten van over de hele wereld aan te trekken om zaken te doen in Ethiopië en in de omliggende landen. De ALEC in Addis is een belangrijke gebeurtenis voor de ontwikkeling van de veesector in Oost-Afrika en in Ethiopië, het land met de grootste veestapel van Afrika. Ben jij actief in de zuivel industrie en is Ethiopië een interessante markt?

Lees verder
Agenda

29-09-2021

QING - Westervoortsedijk 73 LB3 Arnhem

Ketensamenwerking in de voedselverwerkende industrie

De variëteit in voedselproductie neemt alleen maar toe. High-Mix Low-Volume (HMLV) productie in combinatie met het zo efficiënt mogelijk omgaan met grondstoffen en kwaliteitsbeheer zorgt voor een toenemende complexiteit in de voedselindustrie. Hoe creëren we passende beschikbare oplossingen om aan de toekomstige voedselvraag te kunnen voldoen? Dit vraagt om ontwikkeling en samenwerking met de klant en verbinding met de rest van de keten. GMV organiseert een inspiratiesessie met en bij QING. Klaas Fuite van de innovatieve bakkerij Fuite deelt zijn aanpak.

Lees verder
Agenda

12-07-2021

Online

Food webinar: kansen in de VS

Een informatief webinar over marktkansen in de voedingssector in de VS in het algemeen en Ohio in het bijzonder, inclusief B2B-matchmakingmogelijkheden met kopers en distributeurs.

Lees verder