3D Food Printing Conference

On April 21st we welcome you to the 3D Food Printing Conference at Innovatoren in Venlo, the Netherlands; the innovative networking event for everyone involved in 3D printing and the food industry.

The 3D Food Printing Conference offers design and engineering professionals the chance to learn and meet the possibilities of 3D printing in the food industry. The following topics will be covered during the conference:

  • Food components: protein, carbohydrates, and fats
  • Custom Nutrition
  • Food processing & design
  • Safety – f.i. HACCP
  • New value chains
  • Applications for elderly and the health care industry
  • Hardware & software developments
  • Business models & legal issues

The cutting edge program will include keynotes and a wide range of break out presentations. Next to these inspiring presentations, the 3D Food Printing Conference features a lunch and networking reception to create the ideal opportunity to network in an open setting. Enhance your knowledge, expand your network!

Who should attend this conference?
Suppliers to the food industry | agricultural industry | hardware and software suppliers | food research institutions | health care professionals | hospitality and catering professionals | trendwatchers | foodpreneurs | certification and food safety institutions.

Related conferences
The 3D Food Printing Conference is part of a series of 3D printing conferences, organized by Jakajima. Find out more about the 3D Content Conference and the 3D Design & Engineering Conference.

Meer uit agenda

Agenda

28-10-2021

30-10-2021

Addis Ababa, Ethiopia

African Livestock Exhibition & Congress (ALEC)

De ALEC wordt voor de zesde keer gehouden in Addis Abeba en heeft als doel de verschillende hiaten in de vee-waardeketen te overbruggen, door talrijke bezoekers en exposanten van over de hele wereld aan te trekken om zaken te doen in Ethiopië en in de omliggende landen. De ALEC in Addis is een belangrijke gebeurtenis voor de ontwikkeling van de veesector in Oost-Afrika en in Ethiopië, het land met de grootste veestapel van Afrika. Ben jij actief in de zuivel industrie en is Ethiopië een interessante markt?

Lees verder
Agenda

29-09-2021

QING - Westervoortsedijk 73 LB3 Arnhem

Ketensamenwerking in de voedselverwerkende industrie

De variëteit in voedselproductie neemt alleen maar toe. High-Mix Low-Volume (HMLV) productie in combinatie met het zo efficiënt mogelijk omgaan met grondstoffen en kwaliteitsbeheer zorgt voor een toenemende complexiteit in de voedselindustrie. Hoe creëren we passende beschikbare oplossingen om aan de toekomstige voedselvraag te kunnen voldoen? Dit vraagt om ontwikkeling en samenwerking met de klant en verbinding met de rest van de keten. GMV organiseert een inspiratiesessie met en bij QING. Klaas Fuite van de innovatieve bakkerij Fuite deelt zijn aanpak.

Lees verder
Agenda

12-07-2021

Online

Food webinar: kansen in de VS

Een informatief webinar over marktkansen in de voedingssector in de VS in het algemeen en Ohio in het bijzonder, inclusief B2B-matchmakingmogelijkheden met kopers en distributeurs.

Lees verder