Track – Foodprocessing & materiaalpaspoorten

Overige

2021, 09 september

2 minuten lezen

Hoe circulair is een product? Dat is nog vaak lastig om objectief vast te stellen. Het is nog niet voor iedereen duidelijk wat circulariteit nu precies inhoudt. Tegelijkertijd komen er al veel nieuwe meetinstrumenten op de markt. Producenten en afnemers in de maakindustrie hebben behoefte aan eenduidige en uniforme meetmethode om circulaire data van een product vast te leggen.

CIRCO biedt in samenwerking met Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie (UPCM) en platform HDN, een workshopreeks (Track) aan om samen circulariteit en materiaalpaspoorten verder te verkennen en uit te werken. Vanuit UPCM zal de actualiteit tav materiaalpaspoorten gedeeld worden. Verder worden onderwerpen als inkoop(-argumenten), ontwerpkeuzes en business modellen behandeld.  Met een inspirerende groep deelnemers uit de keten worden nieuwe kansen ontdekt en wordt circulaire business in gang gezet.

Blended Track
Blended Learning is een efficiënte en unieke combinatie van online leren, plenaire fysieke bijeenkomsten en onderlinge uitwisseling. Je doet kennis op wanneer jij wilt, waarna je tijdens de plenaire bijeenkomsten gelijk de diepte in kunt om de opgedane kennis toe te passen op jouw eigen case, met behulp van ervaren CIRCO-trainers en interactie met andere deelnemers.

Meer informatie over de Blended Track >

Programma Lees het bericht verder

Bron: https://www.circonl.nl/

 

Meer nieuws

Het doel van het evenement is om te verbinden en kennis te delen tussen producenten, gebruikers en service verleners op het gebied van (industrieel) Additive Manufacturing of enige andere vorm van innovatieve productie. 

Lees verder

Het doel van deze bijeenkomst is een gezamenlijke agenda te ontwikkelen hoe we de continuïteit en verdere verduurzaming van internationale agrofood handelsketens waarborgen, inclusief de daarvoor benodigde ondersteuning vanuit de overheid. 

Lees verder
Overige
Nieuws

30/07/2024

2 minuten lezen

3-5 september | AI Food & Tech Summit

Wat gaat Artificial Intelligence in Food Processing betekenen? Het AI Food & Tech Summit is een 3-daags evenement, van 3-5 september 2024 in Amsterdam.

Lees verder