Terugblik | Algemene Ledenvergadering bij Fruit Tech Campus in Geldermalsen

GMV

2024, 30 juli

2 minuten lezen

Op 17 juni vond de GMV Algemene Ledenvergadering plaats bij Fruit Tech Campus in Geldermalsen. Een locatie waar gewerkt wordt aan vernieuwing van fruitonderwijs, innovatie in teelt en technologie in de fruitsector centraal staat.

Tijdens de vergadering werd een breed scala aan actuele onderwerpen in de sector besproken. Het bestuur presenteerde de financiële jaarcijfers van het afgelopen jaar die door de leden zijn goedgekeurd evenals de begroting voor 2025.

Daarnaast zijn de ontwikkelingen op samenwerkingsverband met partijen als MACHEVO, DMFI en EVMI toegelicht. Er werd teruggeblikt op het Marketing en Communicatie event in februari en de paneldiscussie tijdens de FoodTech. Ook werd er vooruit gekeken naar de komende editie van de normendag, die nu bekenstaat als de Food Systems Safety Day (FSSD), en andere toekomstige evenementen.

Er werd een levendige discussie gevoerd over de uitdagingen en kansen in de sector, waarbij opgemerkt dat ook de Start-ups de nodige aandacht verdienen.

Ter afsluiting gaf Programma Manager Mireille Gijsberts een presentatie over de Fruit Tech Campus, een educatieve en inspirerende locatie. Hierna volgde een interessante rondleiding die de veelbelovende innovatieve toekomst van de fruitteeltsector voor iedereen tot leven bracht.

Download hier de presentatie van Mireille Gijsberts.

Tijdens de ALV was Janet Kooren, hoofdredacteur van EVMI, ook aanwezig. De gasten ontvingen de laatste drie uitgaven van het EVMI Magazine. Bekijk hier EVMI Magazine NUMMER 4 | JUNI 2024 en bezoek de website van EVMI voor meer informatie.

Met dank aan een ieder die aanwezig was, blikken we terug op een succesvolle algemene ledenvergadering.

Meer nieuws

Het doel van het evenement is om te verbinden en kennis te delen tussen producenten, gebruikers en service verleners op het gebied van (industrieel) Additive Manufacturing of enige andere vorm van innovatieve productie. 

Lees verder

Het doel van deze bijeenkomst is een gezamenlijke agenda te ontwikkelen hoe we de continuïteit en verdere verduurzaming van internationale agrofood handelsketens waarborgen, inclusief de daarvoor benodigde ondersteuning vanuit de overheid. 

Lees verder
GMV
Nieuws

30/07/2024

2 minuten lezen

3-5 september | AI Food & Tech Summit

Wat gaat Artificial Intelligence in Food Processing betekenen? Het AI Food & Tech Summit is een 3-daags evenement, van 3-5 september 2024 in Amsterdam.

Lees verder