Nieuws van de leden: De Klokslag

Leden

2022, 03 februari

1 minuut lezen

Digital Twins hebben voor machinebouwer De Klokslag de toekomst. Met simulatiesoftware van Siemens konden zij samen met industrieel automatiseerder GAIN en een storing in de productielijn van een klant oplossen zonder de productie te hoeven stilleggen. Het is de opmaat naar een veel bredere toepassing van deze software om nieuwe installaties vooraf virtueel te kunnen testen en zo de commissioning tijd drastisch te verkorten.

Bron: https://new.siemens.com/nl/nl/bedrijf/stories/sieformatie/inbedrijfstelling-verkorten-met-digital-twin.html

Meer nieuws

Het doel van het evenement is om te verbinden en kennis te delen tussen producenten, gebruikers en service verleners op het gebied van (industrieel) Additive Manufacturing of enige andere vorm van innovatieve productie. 

Lees verder

Het doel van deze bijeenkomst is een gezamenlijke agenda te ontwikkelen hoe we de continuïteit en verdere verduurzaming van internationale agrofood handelsketens waarborgen, inclusief de daarvoor benodigde ondersteuning vanuit de overheid. 

Lees verder
Leden
Nieuws

30/07/2024

2 minuten lezen

3-5 september | AI Food & Tech Summit

Wat gaat Artificial Intelligence in Food Processing betekenen? Het AI Food & Tech Summit is een 3-daags evenement, van 3-5 september 2024 in Amsterdam.

Lees verder