Bijeenkomst 12 september 2024 | Actieplan Voedselzekerheid Wereldwijd

Overige

2024, 30 juli

1 minuut lezen

Leveringszekerheid, wetgeving, markttoegang en een gelijk speelveld zijn belangrijke thema’s voor duurzame internationale handel gericht op voedselzekerheid. Het doel van deze bijeenkomst is een gezamenlijke agenda te ontwikkelen hoe we de continuïteit en verdere verduurzaming van internationale agrofood handelsketens waarborgen, inclusief de daarvoor benodigde ondersteuning vanuit de overheid.

Is je interesse gewekt? Graag nodigen we je uit voor de bijeenkomst: Actieplan Voedselzekerheid Wereldwijd op 12 september 2024 van 14:00 – 17:00 uur in New Babylon Conference Centre in Den Haag. Als ondernemer en ervaringsdeskundige is je bijdrage aan dit actieplan uiterst waardevol.

Image by pressfoto on Freepik

Meer nieuws

Het doel van het evenement is om te verbinden en kennis te delen tussen producenten, gebruikers en service verleners op het gebied van (industrieel) Additive Manufacturing of enige andere vorm van innovatieve productie. 

Lees verder
Overige
Nieuws

30/07/2024

2 minuten lezen

3-5 september | AI Food & Tech Summit

Wat gaat Artificial Intelligence in Food Processing betekenen? Het AI Food & Tech Summit is een 3-daags evenement, van 3-5 september 2024 in Amsterdam.

Lees verder

Op 17 juni vond de GMV Algemene Ledenvergadering plaats bij Fruit Tech Campus in Geldermalsen. Een locatie waar gewerkt wordt aan vernieuwing van fruitonderwijs, innovatie in teelt en technologie in de fruitsector centraal staat.

Lees verder