16 oktober 2024 | ‘Let’s Print The Future’ bij Festo in Delft

Overige

2024, 31 juli

1 minuut lezen

Op 16 oktober 2024 organiseert Festo het evenement ‘Let’s Print The Future’. Het doel van het evenement is om te verbinden en kennis te delen tussen producenten, gebruikers en serviceverleners op het gebied van (industrieel) Additive Manufacturing of enige andere vorm van innovatieve productie.

Beleef World Food Day als gast bij Festo, naast plenaire sessies en een beursvloer een uitstekend platform om je kennis en netwerk te verrijken.

Aanmelden kan via: Festo.com/3D Printing Event

Meer nieuws

Het doel van deze bijeenkomst is een gezamenlijke agenda te ontwikkelen hoe we de continuïteit en verdere verduurzaming van internationale agrofood handelsketens waarborgen, inclusief de daarvoor benodigde ondersteuning vanuit de overheid. 

Lees verder
Overige
Nieuws

30/07/2024

2 minuten lezen

3-5 september | AI Food & Tech Summit

Wat gaat Artificial Intelligence in Food Processing betekenen? Het AI Food & Tech Summit is een 3-daags evenement, van 3-5 september 2024 in Amsterdam.

Lees verder

Op 17 juni vond de GMV Algemene Ledenvergadering plaats bij Fruit Tech Campus in Geldermalsen. Een locatie waar gewerkt wordt aan vernieuwing van fruitonderwijs, innovatie in teelt en technologie in de fruitsector centraal staat.

Lees verder