22 september 2024 | Bedrijfsbezoek aan Marel (Exclusief voor leden van GMV, DMFI en Machevo)

GMV

2024, 20 september

2 minuten lezen

In het kader van de samenwerking tussen de branches GMV, DMFI en Machevo nodigen wij de leden van deze drie verenigingen uit op 22 oktober 2024 voor een gezamenlijk bedrijfsbezoek aan GMV-lid Marel.

Marel is wereldleider in geavanceerde voedselverwerkingsoplossingen. Marel ondersteunt de productie van hoogwaardig, veilig en betaalbaar voedsel door oplossingen, diensten en software te leveren aan de pluimvee-, vlees- en visverwerkende industrie, naast de nieuwverworven branches diervoeding, visvoer en plantaardige eiwitten.

In het programma staat ook een presentatie over de World Expo Osaka 2025, waarin de mogelijkheden en kansen voor onze branches worden toegelicht.

Na de rondleiding door het bedrijf, sluiten we de dag af met een informele netwerkborrel.

Programma:

14.30 – 15.00 uur: Ontvangst

15.00 – 15.10 uur: Welkomstwoord

15.10 – 15.30 uur: Presentatie over de World Expo Osaka 2025

15.30 – 16.00 uur: Introductie van Marel – de visie, missie en innovaties

16.00 – 17.00 uur: Rondleiding door de indrukwekkende faciliteiten van Marel

17.00 – 17.30 uur: Netwerkborrel ter afsluiting

 

Aanmelden

Wil je deelnemen? Meld je dan uiterlijk voor maandag 14 oktober aan. Leden van GMV, DMFI en Machevo hebben de uitnodiging en aanmeldlink via separate mail ontvangen. Heb je de uitnodiging via de mail gemist en wil je je aanmelden, stuur dan een bericht aan: info@dutchfoodsystems.nl 

Let op: vanwege een beperkt aantal plaatsen geldt dat deelname op volgorde van inschrijving plaatsvindt. Bevestiging volgt na inschrijving.

We hopen jullie op deze bijzondere dag te mogen verwelkomen voor een inspirerend bedrijfsbezoek!

Meer nieuws

GMV
Nieuws

24/09/2024

5 minuten lezen

6 november 2024 | Food Safety Systems Day

Vorig jaar oktober organiseerden de verenigingen GMV, DMFI, Machevo & Bulk, en het Hygienic Design Network (HDN) met succes de tweede editie van de “Normendag”. Tijdens deze bijeenkomst stond de focus op enkele belangrijke verordeningen, normen en trends voor machines en installaties in de voedingsmiddelenindustrie. De grote opkomst bevestigde dat er in de markt een duidelijke behoefte is aan meer inzicht in regelgeving en praktische toepassingen daarvan.

Lees verder

Het doel van het evenement is om te verbinden en kennis te delen tussen producenten, gebruikers en service verleners op het gebied van (industrieel) Additive Manufacturing of enige andere vorm van innovatieve productie. 

Lees verder

Het doel van deze bijeenkomst is een gezamenlijke agenda te ontwikkelen hoe we de continuïteit en verdere verduurzaming van internationale agrofood handelsketens waarborgen, inclusief de daarvoor benodigde ondersteuning vanuit de overheid. 

Lees verder