Wil je als mkb’er profiteren van de nieuwste inzichten en technologieën in food processing? En ben je benieuwd hoe jouw bedrijf kan meedoen aan een project binnen Kennis op Maat (KoM)? Meld je dan aan voor dit gratis webinar!
Vanuit de topsectoren Agri & Food en Tuinbouw & Uitgangsmaterialen wordt in het Kennis op Maat programma jaarlijks € 2,5 miljoen aan capaciteit bij Wageningen Research beschikbaar gesteld om bestaande kennis uit onderzoek en praktijk te vertalen naar concrete toepassingen voor mkb’ers. Dit biedt bedrijven de kans om deel te nemen aan innovatieprojecten op het gebied van duurzame voedselverwerking. Deze keer zijn ze specifiek op zoek naar bedrijven die technologie ontwikkelen in de volgende twee gebieden:
Datum, tijd, locatie: Maandag 24 maart 15:00 – 16:00 Online Via Teams.
15:00 uur l Welkomswoord en korte introductie (Paul Goethals (WUR), Suzanne Verboon (FME).
15:15 uur l Presentatie van projectopzet, activiteiten en doelen (Rian Timmermans (WUR), Martijntje Vollebregt (WUR)).
15:35 uur l Praktische details over deelname, budget, planning en voorwaarden (Paul Goethals).
15:40 uur l Feedback en vragen.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan door een mail te sturen naar: info@dutchfoodsystems.nl
Dit webinar wordt georganiseerd door FME, GMV en Wageningen University & Research
GMV heeft veel aandacht voor (digitale) veiligheid. Samen met publieke en private experts en samenwerkingspartners helpen we bij bewustwording, kennisdeling, het in kaart brengen van kwetsbaarheden, aan de slag te gaan met verbeteringen en het oefenen van beveiligingsincidenten.
Lees verderWil jij leren hoe je apparatuur en processen kwalificeert en valideert volgens GMP-normen? Of werk je al met commissioning-, kwalificatie- en validatieprotocollen en wil je je kennis verdiepen? Dan is deze praktijkgerichte training precies wat je zoekt!
Lees verder