Tromp Group

The Tromp Group developes and produces integrated systems and best-in-class technology for the bakery industry worldwide. With this unit equipment we enhance the quality and efficiency of your bakery line and supply complete solutions for sheeted breads, cakes & muffins, pizzas, pastry & laminated doughs, pies and waffles.The Tromp Group consists of three brands: Tromp Sheeting & Depositing Systems, VanderPol Waffle Systems and Den Boer Baking Systems. With worldwide sales, service and food technology support from the Markel Food Group, the Tromp Group is able to fulfill standard solutions and concepts, including special local products with their own flavours and forms.

Website

Sub-sector

bakery

convenience foods & beverages


Supply chain

processing


Technology

dough production

Leden in het nieuws

Leden
Nieuws

19/08/2019

1 minuut lezen

Flowwrapper met robotica

Bosch Packaging Technology introduceert een flowwrapper met robotica tijdens de International Baking Industry Expo (2019)

Lees verder →
Leden
Nieuws

05/08/2019

1 minuut lezen

De slachtmachine vertelt hoe betrouwbaar het vlees is

Het FD heeft een artikel gepubliceerd over GMV-lid Marel en de mogelijkheden met data voor het slachten het verwerken van dierlijke proteïne.

Lees verder →
Leden
Nieuws

01/07/2019

1 minuut lezen

Van Aarsen en Geelen Counterflow winnen innovatie award

GMV leden Van Aarsen en Geelen Counterflow hebben tijdens de Victam International allebei een innovatie award gewonnen. In de categorie Animal Feed & Nutrition haalde Van Aarsen met de Hot Start Stoommixer de prijs binnen. Geleen Counterflow won de award voor de Counterflow Cooler plus. 

Lees verder →