Keuzestress…

Blogpost door: Marcel van Haren

op 01 juni, 2018

Zo af en toe heb ik last van keuzestress, ook nu, er zijn zoveel events rondom het thema agrifoodtech, dat ik eigenlijk niet weet waar ik moet beginnen en wat ik bijzondere aandacht moet geven.

Ik kan natuurlijk heel egoïstisch het eigen GMV event op 7 juni promoten (bij deze gedaan), hier staan startups in de foodprocessing centraal. Maar er is zoveel meer in deze ene week en ik zou onze vrienden als bijvoorbeeld TKI Agri & Food (AgriFoodTop 6 juni) tekort doen om daarvoor geen aandacht te hebben. Maar steeds vaker lukt het ons om de samenwerking wel te vinden, bijvoorbeeld in het AgriFoodTech Platform met FNLI en LTO, of met Nevat over hygiënisch ontwerpen. Mijn ambitie is om in de toekomst veel vaker de samenwerking op te zoeken met andere partijen. Samen kunnen we een veel betekenisvoller event opzetten dan ieder van ons afzonderlijk, en zo belasten we het toch al drukke bedrijfsleven niet langer met overvolle weken met events, met vaak tegenvallende opkomst. Elkaar wat gunnen is het devies, wie doet er mee?

Iets wat we specifiek voor onze GMV leden doen is het samen met FME organiseren van Innovation Tuesdays. Een dinsdag waarin de uitdaging van één van onze leden centraal staat en waar wij partijen bij zoeken die kunnen helpen die uitdaging op te lossen. Dus heb je een moeilijk te kraken uitdaging als GMV lid, stuur even een mailtje aan mij (gmv@fme.nl).

Tot slot wil ik nog even aandacht voor een bijzonder verzoek van mijn collega Maureen de Haan. Om veelbelovende technologieën en bedrijven in kaart te brengen voor het Sustainable Food Initiative (SFI), is zij bezig met een inventarisatie. Heb je iets voor Maureen, laat het even aan haar weten (agri&food@fme.nl)

 

Met vriendelijke groet,

Marcel van Haren
Directeur GMV

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de AgriFood sector.

Meer uit de GMV blog

Blog

06/12/2021

2 minuten lezen

Terugblik op 2021

Wat zullen we er eens van zeggen, 2021, wat voor een jaar is het geweest? Voor velen nog steeds niet het jaar waar we naar hadden uitgekeken na vaccinatie en zeker nog niet terug naar het ‘normale’ leven, zoals velen hadden gehoopt.

Lees verder
Blog

01/11/2021

1 minuut lezen

De tijd vliegt…

Vandaag precies twee maanden geleden ben ik begonnen in mijn nieuwe rol binnen de GMV. En wat is de tijd voorbijgevlogen. Ik heb de afgelopen weken al veel mooie initiatieven en bedrijven voorbij zien komen.

Lees verder
Blog

04/10/2021

4 minuten lezen

Even bijpraten ….

Na onze laatste algemene ledenvergadering (ALV) kort voor de zomer, zullen zeker diegenen van u die bij deze ALV aanwezig waren, zich bij de recente sympathieke introductie van Eveliene Langedijk afgevraagd hebben: "Hoe zit dat dan met Maureen en Marcel?", vooral omdat we net de zwaardere rol van Maureen binnen de GMV aangekondigd hadden.

Lees verder