Food Contamination and Traceability Summit

26-05-2020 - 27-05-2019

München

Voedselbesmetting kan op verschillende manier ontstaan bijvoorbeeld door milieu- of landbouw werkzaamheden of tijdens de productie van voedsel. Verontreinigingen vormen een grote bedreiging voor de gezondheid van de consument. Daarom moeten voedselketens worden beschermd om ervoor te zorgen dat het in de handel gebrachte voedsel veilig kan worden geconsumeerd. Het mag geen verontreinigingen bevatten die de toegestane niveaus overschrijden en de preventieve en controlemaatregelen moeten aanwezig zijn om gevaren voor de voedselveiligheid te voorkomen.

Tijdens de eerste editie van de Food Contamination and Traceability Summit komen honderden food- chemici, wetenschappers en technologen bij elkaar van over de hele wereld om samen een verschil te maken in de voedselindustrie.

Het programma begint met strategische plenaire sessies over de grote thema’s die de voedselverontreinigingsroutes, de preventie, de analyse van de contaminanten, de risicoanalyse en de wetshandhaving aanpakken. Naast het inhoudrijke programma is er voldoende tijd om te netwerken; tijdens de rondetafeldiscussies, de netwerkavondreceptie, in de oplossingszone en tijdens de live demo labsessies.

.

Bekijk de brochure

Voor 10 februari kunnen early bird tickets worden aangeschaft.

Meer informatie over het programma en de thema’s

 

 

 

 

Meer uit agenda

Agenda

12-03-2020

Venco Campus Eersel, Meerheide 200, 5521 DW Eersel

Hoe brengen we oplossingen voor toekomstbestendige emissiearme stallen een belangrijke stap verder?

Donderdag 12 maart organiseert de Taskforce Toekomstbestendige Stallen een bijeenkomst om kansen te identificeren en afspraken te maken om innovatieve technologie voor een - in alle opzichten - duurzame veehouderij versneld door te ontwikkelen, te valideren en beschikbaar te stellen.

Lees verder
Agenda

03-04-2020

Moba Stationsweg 117

Machinebouw van de toekomst – facilitating food 2.0

In verband met het Corona virus (COVID-19) gaat deze bijeenkomst niet door en wordt deze verschoven naar een later moment. Interesse? Laat het ons dan weten!

Lees verder
Agenda

12-03-2020

Venco Campus Eersel, Meerheide 200, 5521 DW Eersel

TechTalk Emissiearme Landbouw

Donderdag 12 maart a.s. organiseert ENVAQUA, de Nederlandse vereniging van ambitieuze water- en milieutechnologie bedrijven, een TechTalk over emissiearme landbouw. Hoe kunnen technologiebedrijven hun bijdrage leveren aan dit urgente maatschappelijke probleem?

Lees verder