Food Contamination and Traceability Summit

26-05-2020 - 27-05-2019

München

Voedselbesmetting kan op verschillende manier ontstaan bijvoorbeeld door milieu- of landbouw werkzaamheden of tijdens de productie van voedsel. Verontreinigingen vormen een grote bedreiging voor de gezondheid van de consument. Daarom moeten voedselketens worden beschermd om ervoor te zorgen dat het in de handel gebrachte voedsel veilig kan worden geconsumeerd. Het mag geen verontreinigingen bevatten die de toegestane niveaus overschrijden en de preventieve en controlemaatregelen moeten aanwezig zijn om gevaren voor de voedselveiligheid te voorkomen.

Tijdens de eerste editie van de Food Contamination and Traceability Summit komen honderden food- chemici, wetenschappers en technologen bij elkaar van over de hele wereld om samen een verschil te maken in de voedselindustrie.

Het programma begint met strategische plenaire sessies over de grote thema’s die de voedselverontreinigingsroutes, de preventie, de analyse van de contaminanten, de risicoanalyse en de wetshandhaving aanpakken. Naast het inhoudrijke programma is er voldoende tijd om te netwerken; tijdens de rondetafeldiscussies, de netwerkavondreceptie, in de oplossingszone en tijdens de live demo labsessies.

.

Bekijk de brochure

Voor 10 februari kunnen early bird tickets worden aangeschaft.

Meer informatie over het programma en de thema’s

 

 

 

 

Meer uit agenda

Save the date! Op vrijdag 12 juni vindt het GMV jaarevent plaats, dit keer gecombineerd met de Algemene Ledenvergadering. Het thema van deze dag wordt binnenkort bekend gemaakt.

Lees verder
Agenda

03-03-2020

Kiremko, Montfoort

Innovation Tuesday | Kiremko

"Hoe kunnen we de restwarmte van de walsdroger machine niet in (de) lucht op laten gaan?" Denk en doe me tijdens de Innovation Tuesday bijeenkomst bij Kiremko

Lees verder
Agenda

09-03-2020

13-03-2020

Oezbekistan

Nederlandse Agro Handelsmissie naar Oezbekistan

Oezbekistan als nieuwe interessante opkomende markt trekt sinds de politieke, economische en landbouwhervormingen in 2017 steeds meer Nederlandse agrobedrijven. Het land, dat tien keer zo groot is als Nederland en ruim 30 miljoen consumenten telt, ziet Nederland als een belangrijke partner op land- en tuinbouwgebied. In maart 2020 volgt de derde Agro Missie.

Lees verder